Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Synovia Arnolda Schwarzeneggera v akcii: Urastený Casanova vs. tučko!

Patrick (vľavo) a Christopher Schwarzenegger Zobraziť galériu (3)
Patrick (vľavo) a Christopher Schwarzenegger (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Majú od seba na míle ďaleko! Hoci Patricka (19) a Christophera Schwarzeneggera (15) vekovo delia len štyri roky, na prvý pohľad nemajú takmer nič spoločné. V šľapajách slávnejšieho otca zatiaľ kráča len starší z nich, ktorý sa usiluje o vyrysované svalstvo. Mladší brat sa, naopak, zaguľacuje a predvádza tukové zásoby.

Podoba ako vajce vajcu? To sotva! Bývalá manželka Arnolda Schwarzeneggera si nad veľkonočnými sviatkami hlavu nelámala a vyrazila so svojimi ratolesťami za exotikou. Uplynulé dni teda Maria Shriver vytvorila svojim deťom rodinnú idylku na Havaji, ktorú si všetci vychutnávajú na maximum. Patrick a Christopher sa dokonca pustili do vodného súboja, no ako bratia na prvý pohľad vôbec nepôsobia.

Dozrievajúci 19-ročný mladík už teraz nadobúda kontúry budúceho zvodcu žien. V bermudách preto bez ostychu vystavuje svoje telo, ktorému dáva pravidelne zabrať vo fitnescentre. Na rozdiel od neho najmladší Schwarzenegger naberá hmotu najmä v oblasti brucha. To sa mu mení na roztrasenú huspeninu, no stredoškolák zrejme verí, že z tukových zásob ešte vyrastie.

Pre Patricka má havajská dovolenka o to sladšiu príchuť, že mu na nej robí spoločnosť súčasná priateľka Taylor Burns. Dvojica si vzájomnú blízkosť užíva plnými dúškami a ani pred paparazzmi sa neštíti nežností. Lietajúce iskry majú podobu objatí, bozkov či zahrabávania do piesku. Prvé chýry o ich rodiacej sa láske v kuloároch zarezonovali už v decembri, keď si blondínka položila hlavu na rameno svojho princa počas basketbalového zápasu LA Lakers.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu