Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najsexi žijúca speváčka išla donaha: Šťavnaté krivky obdarenej venuše!

Ninel Conde obnažila svoje zvodné telo v dráždivých pózach pred objektívom. Zobraziť galériu (10)
Ninel Conde obnažila svoje zvodné telo v dráždivých pózach pred objektívom. (Zdroj: magazín H)

MEXIKO – Talentovaná a hriešne zvodná! Aj takéto prívlastky sa spájajú s menom mexickej bohyne Ninel Conde (37). V našich končinách síce nepatrí k známym tváram, no za veľkou mlákou žne jeden úspech za druhým. Krátko pred štyridsiatkou tromfla i mladšie sexi kolegyne a závideniahodnú formu predviedla na stránkach magazínu. Pred objektívom vytasila kypré vnady aj guľatý zadok.

Je sa na čo pozerať! O tom, že speváčka a hviezda mexických telenoviel má svojich fanúšikov čím zaujať, svedčí hneď niekoľko ocenení. Tým najnovším je titul „Najsexi žijúca speváčka“, ktorý jej udelil magazín Glamour už druhý rok po sebe. Ninel Conde preto neváhala a svojim priaznivcom dopriala šťavnatý bonus. Vyzliekla sa pre magazín H a na stránkach jeho marcového vydania ukázala, ako vyzerá zrelý mexický sexepíl.

Pôvabná brunetka odhodila akékoľvek zábrany a svoje krivky v tvare presýpacích hodín vystavila na obdiv v Evinom rúchu. Bujné vnady jej z veľkej časti zakrývali dlhé rozpustené lokne a oblasť rozkroku si chránila dlaňou. Dráždivý záber tvorcov časopisu oslovil z celej série úplne najviac, vďaka čomu putoval na titulnú stranu.

Aj keď rebríčkom umelcov s najvyšším honorárom kraľuje Madonna a iné popové hviezdy, podľa magazínu People With Money prvá pozícia patrí práve Ninel. Za jediný rok v trvaní od februára 2012 do februára 2013 údajne nahrabala 58 miliónov dolárov, čo ju automaticky posunulo na čelo najlepšie zarábajúcich speváčok.

Okrem rozprávkového bohatstva sa Ninel s dlhoročným partnerom možno už čoskoro bude tešiť z potomka. V pondelok večer ju totiž videli na romantickom rande s viditeľným bruškom, pričom ju prezradilo aj samotné jedlo. „Dala si až dva toasty a pila vodu namiesto vína,“ prezradil médiám očitý svedok, podľa ktorého je to veľmi nezvyčajné. Hudobná diva totiž svoj milovaný toast nezapíja ničím iným ako pohárom lahodného moku.

.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu