Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi modelka prestrelila: Vystavila dokonalé telo na webe... Úplne nahé!

Chrissy Teigen svoje hriešne sexi krivky bez ostychu ukázala na webe bez jediného kúska oblečenia. Zobraziť galériu (7)
Chrissy Teigen svoje hriešne sexi krivky bez ostychu ukázala na webe bez jediného kúska oblečenia. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! Ak sa modelka živí predvádzaním miniatúrnych kúskov plážovej módy, nahota jej zvyčajne nie je cudzia. Inak to nebude ani v prípade Chrissy Teigen (27), ktorej obnažené telo momentálne koluje internetom. O dráždivý záber sa totiž americká sexica postarala celkom sama a vyvolala poriadny rozruch.

Zavarila si! Príspevky zo súkromia pre väčšinu celebrít znamenajú dôležité spojenie so skalnými fanúšikmi a prostriedok na získavanie nových. Chrissy Teigen však v snahe ocitnúť sa v centre pozornosti tú správnu mieru neodhadla. Tento týždeň sa totiž podelila o pikantnú fotku, na ktorej podstupuje procedúru falošného opálenia. Úplne nahá síce sexepíl nezaprie, no vyslúžila si aj nečakanú kritiku.

„Ak za toto nebudem suspendovaná, tak už neviem za čo,“ komentovala provokatívny obrázok, na ktorom jej vizážistka strieka na pokožku bronzovú emulziu. Šteklivá momentka mala byť oslavou rozširujúcej sa základne modelkiných nasledovníkov, ktorá presiahla magickú hranicu 200 tisíc.

Chrissy sa nechala zvečniť z profilu, aby neukázala viac, ako sama chcela. Napriek tomu však jej okrúhle prednosti, vyformovaný zadok a štíhle nohy neboli všetkým užívateľom po chuti. Ozvali sa puritáni, podľa ktorých takýto sexistický materiál s odhalenými partiami na sociálnu sieť Twitter rozhodne nepatrí.

„Doriti, nemyslím si, že to bolo až také zlé, ale popíjam víno,“ vysvetlila brunetka v ďalšom statuse po prečítaní štipľavých poznámok zo strany užívateľov. Už o štyri minúty neskôr sa pritom poslušne kajala: „Nie je to bradavka, ale tieň, nie je to ochlpenie, ale tieň. Bože, práve som si to zväčšila na monitore a chápem, o čom hovoríte. Och, nie.“ Hoci sa Chrissy nakoniec spamätala, provokatívna fotka na jej profile svietila celých 11 hodín. Presne toľko manekýnke z renomovaného magazínu Sports Illustrated trvalo, kým ju zmazala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu