Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To je ale úlovok! Hollywoodsky smoliar zbalil prvotriednu sexicu

Jake Gyllenhaal tvorí pár so sexi modelkou Emily DiDonato. Zobraziť galériu (10)
Jake Gyllenhaal tvorí pár so sexi modelkou Emily DiDonato. (Zdroj: Sports Illustrated)

NEW YORK – Poriadne sa pochlapil! Jake Gyllenhaal (32) má v kuloároch povesť Casanovu, ktorý ženské náručie strieda ako ponožky a odmieta sa usadiť. Jeho šarmu však najnovšie podľahla kráska, kvôli ktorej možno svoj rebríček hodnôt prehodnotí. Posteľ mu totiž momentálne zohrieva zvodná modelka Emily DiDonato (22) s priam dokonalými krivkami.

Je mu čo závidieť! Posteľou Jakea Gyllenhaala prešli známa a úspešné blondínky so zvučným menom, ako napríklad Kirsten Dunst, Reese Witherspoon či Taylor Swift. Herec však so svojou najnovšou známosťou nielen okoliu ale aj médiám doslova vyrazil dych. Do osídel jeho lásky sa totiž zamotala mladučká, no anjelsky krásna Emily DiDonato, ktorá tento rok debutovala v prestížnom plavkovom vydaní magazínu Sports Illustrated.

Dvojicu nespojili spoloční známi ani vymetanie barov, ale športová a cyklistická vášeň. Jake a Emily sa totiž spoznali ešte minulý rok na hodinách spinningu vo Veľkom jablku. Netrvalo dlho a ich vzájomné sympatie prerástli do milostnej romance. V prípade modrookého fešáka sa však tomu rozhodne nemožno čudovať. Brunetka má totiž postavičku, o akej snívajú zástupy mužov. Hercovi zároveň iste lichotí aj fakt, že dokázal zbaliť a opantať o desať rokov mladšiu dámu.

Emily DiDonato
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Sports Illustrated)

Informácie o novej láske v newyorských kruhoch ako prvý priniesol časopis Us Weekly. „Randia spolu mesiac alebo dva. Jake miluje pozornosť dievčat,“ cituje spomínaný časopis svoj zdroj. Uvidíme, ako dlho zamilovanosť čerstvým hrdličkám vydrží. Obletovaný idol totiž vo vzťahu s Taylor Swift vydržal sotva tri mesiace.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu