Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Konečne bez trapasu a v plnej zbroji: Zvodná 20-tka zažiarila ako nikdy!

Jennifer Lawrence ohúrila v provokatívnej róbe. Zobraziť galériu (24)
Jennifer Lawrence ohúrila v provokatívnej róbe. (Zdroj: SITA, profimedia.sk, )

SANTA MONICA – Už vie, ako na to! Hoci sa vychádzajúcej hviezde Jennifer Lawrence (22) doteraz lepila smola na päty, uplynulú noc sa jej podaril obdivuhodný reparát. Horúca adeptka na Oscara v riskantnej róbe obnažila poriadny kus kože. S holým chrbtom a krivkami ako lusk zožala ovácie ako nikdy doteraz.

Konečne jej všetko vyšlo na výbornú! Odkedy Jennifer Lawrence dokončila romantickú komédiu Terapia láskou, vo svete kinematografie spôsobila ozajstný víchor. Za svoju úlohu už zhrabla niekoľko ocenení, ktorých odovzdávanie sa nezaobišlo bez horúcich chvíľ. Po jednu sošku si musela prísť v roztrhnutej róbe a o niekoľko dní neskôr okúsila rolu Popolušky s vyzutou lodičkou. V sobotňajšiu noc však odhodila zábrany a zvolila najodvážnejšie šaty doteraz. Na udeľovaní cien Independent Spirit Awards konečne platilo „risk je zisk“ a herečka sa plným právom dočkala titulu kráľovnej večera.

Jennifer siahla po krátkych čiernych šatách s minimalistickým predným dielom, ktorý držali na uzde len tenučké šnúrky. Prvé husle si tak zahral jej celkom obnažený chrbát a zvýraznený driek, ktorý by sa pokojne zmestil do dvoch mužských dlaní. Sandále s vysokým podpätkom tentoraz istili remienky, a tak si plavovláska mohla dovoliť bezstarostne ukázať dokonalú pedikúru. Uvoľnenie a sebaistotu netajila ani pred novinármi. „V týchto šatách sa cítim dobre,“ prezradila s úsmevom na margo vyzývavého outfitu.

Absolútna pohoda a spokojnosť s vlastným výzorom sa prejavila aj na pódiu, kam si Jennifer odskočila po ďalšiu sošku do zbierky. Podľa odborníkov bude mať pre hollywoodsku krásku nezabudnuteľnú príchuť práve nadchádzajúca noc, počas ktorej sa za veľkou mlákou rozdajú prestížne ceny Filmovej akadémie. V rebríčkoch pravdepodobnosti zisku Oscara totiž Jen medzi dámami suverénne vedie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu