Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kráľovná trapasov uchvátila už ako 14-ročná: Toto sú jej prvé odvážne zábery!

Jennifer Lawrence je síce známa aj ako oscarová smoliarka, no pred objektívom zažiarila už ako nevinná 14-tka. Zobraziť galériu (15)
Jennifer Lawrence je síce známa aj ako oscarová smoliarka, no pred objektívom zažiarila už ako nevinná 14-tka. (Zdroj: Chris Kaufman)

LOS ANGELES – O jej talente nebolo najmenších pochýb! Aj keď si Jennifer Lawrence (22) prevzala sošku Oscara ako jedna z najmladších herečiek, pozornosť pútala už oveľa skôr. Len čo prekročila prah 14-ich rokov, nafotila prvé profesionálne portfólio. Pozrite, s akou noblesou hollywoodska hviezda pózovala už v tínedžerskom veku.

Takmer sa z nej stala modelingová diva! Hoci sa Jennifer Lawrence vďaka snímke Terapia láskou vo svete kinematografie zaradila medzi zvučné pojmy, pred niekoľkými rokmi poškuľovala po dráhe manekýnky. A ako sa zdá, mala na to všetky predpoklady. Dôkazom môžu byť jej prvé profesionálne zábery, o ktoré sa postaral skúsený fotograf Chris Kaufman. Ten jej vonkajšiu krásu a charizmu zrodenú pre úspech rozpoznal okamžite.

„Keď som urobil jej prvú fotku, zastavil som sa a otočil k svojej asistentke. Povedal som jej, že bežní ľudia sa nepohybujú tak ako Jennifer. Rozmýšľal som nad tým, kde nabrala tú schopnosť,“ zaspomínal si Kaufman na dávnu spoluprácu s dnes už vychytenou herečkou. Netrvalo dlho, aby si všimol jej vlastnosti ako stvorené pre svet šoubiznisu: „Vždy sa chcela venovať herectvu a ja nie som prekvapený, že to dotiahla tam, kde je dnes. Je absolútne nebojácna. Ona je ten typ dievčaťa, ktoré vám povie, čo si myslí.“

Napriek tomu, že Jennifer sa vrhla pred objektív ako tínedžerka, už vtedy mala nacvičené pózy ostrieľaných modeliek. Niet sa preto čo čudovať, že pozitívne ohlasy nenechali na seba dlho čakať. „Hneď po tom fotení som dostala kvantum ponúk, ale odmietla som ich. Bola to síce neuveriteľná hlúposť, ale ten jeden raz sa mi pravdepodobne moja sebaistota vyplatila,“ nechala sa počuť známa dvadsiatka. Tá sa síce aj pri preberaní sošky Filmovej akadémie potkla na schodoch, no početnými trapasmi na svojom konte sa nijako zvlášť nezaoberá. Momentálne všetko svoje úsilie venuje kariére a z úsmevných momentiek si ťažkú hlavu nerobí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu