Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Beckhamovcov čakajú ťažké mesiace: Stovky kilometrov od seba!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (10)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Victoria Beckham, manželka anglického futbalistu Davida Beckhama, ktorý sa na päť mesiacov stal hráčom francúzskeho klubu Paríž Saint-Germain, nebude častou návštevníčkou mesta pod Eiffelovkou.

Po piatich rokoch strávených v Los Angeles, kde jej manžel hral za LA Galaxy, chce Victoria spoločne so štyrmi deťmi opäť "zapustiť korene" v hlavnom meste Veľkej Británie. "Moja žena a deti zostanú v Londýne," povedal populárny futbalista a bývalý kapitán anglickej reprezentácie na tlačovej konferencii. Domovom rodiny však nebude ich vila v časti Hertfordshire na periférii Londýna, keďže plánujú svoju súčasnú rezidenciu predať a presťahovať sa do centra Londýna.

David Beckham
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

"Boli časy, keď David hral futbal za svoju krajinu a vtedy bol veľmi zaneprázdnený. Pre mňa to bol nový začiatok," povedala Victoria v rozhovore pre magazín Elle. "Keď chcel ísť do Španielska, išli sme tam všetci spoločne. Keď chcel hrať v Taliansku, takisto sme išli s ním. Chlapci i ja však máme korene v Londýne, veď synovia tu chodili do školy. Teraz, keď David ukončil angažmán v LA Galaxy, začíname novú kapitolu v našom živote a ako rodina sa veľmi tešíme na to, čo nás čaká v roku 2013," dodala niekdajšia členka populárnej skupiny Spice Girls. Victoria po oznámení manželovho nového angažmánu v PSG vydala vyhlásenie, v ktorom uviedla, že sa všetci členovia rodiny tešia na spoločne strávený čas v Paríži.

Victoria Beckham sa stala futbalistovou manželkou v roku 1999 po dvojročnom vzťahu. V tom istom roku sa im narodil najstarší syn Brooklyn, po ktorom nasledovali v roku 2002 Romeo a v roku 2005 Cruz. Ich rodina sa predvlani v júli rozrástla o prvú dcérku Harper.

Tridsaťosemročná Victoria sa preslávila ako členka Spice Girls, kde ju prezývali Posh Spice. Po tom, ako vyskúšala sólovú kariéru, sa stala úspešnou módnou návrhárkou a tiež je autorkou dvoch kníh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu