Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Z malej Harper Beckham rastie odutá princezná: Je to celá mama!

Harper Beckham si od útleho veku pestuje rovnako odmeraný imidž ako jej mama Victoria. Zobraziť galériu (16)
Harper Beckham si od útleho veku pestuje rovnako odmeraný imidž ako jej mama Victoria. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Stále ani náznak úsmevu! Odkedy sa Harper narodila do prominentnej rodiny Beckhamovcov zamestnáva paparazzov na dvoch kontinentoch. Dievčatko sa pred nimi síce neschováva, no veselú grimasu ešte nikdy nevystrúhalo. Práve naopak, čoraz viac sa začína ponášať na odmeranú matku Victoriu (38), ktorá má povesť psieho ňufáka.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Zatiaľ čo traja synovia Beckhamovcov sa po vzore otca aktívne venujú futbalu, 17-mesačná Harper plní funkciu živej módnej bábiky. S úlohou modelky sa pritom stotožňuje navlas rovnako ako jej známejšia mama, po ktorej zdedila všetky črty tváre aj mimiku. Okolie zakaždým skúmavo pozoruje, no ani v náručí rodičov sa neusmeje.

Najmladšia ratolesť sa pred pár dňami hrdo niesla na rukách otca Davida. Ten na prvý pohľad pôsobil ako pyšná hlava rodiny, no s dcérou ho priveľa kontúr nespájalo. Noštek aj našpúlené ústočká totiž akoby vypadli z oka módnej ikone s vlastnou kolekciou oblečenia.

Hoci Harper ešte neoslávila ani druhé narodeniny, už teraz ovláda rebríčky najštýlovejších detí celebrít. Šatôčky a kabátiky totiž u nej nikdy nie sú v typických dievčenských farbách. Ako priznal samotný športovec, finančné náklady na dcérinu garderóbu sa šplhajú do astronomických výšok. „Je úžasné mať dievčatko, ale som tiež rád, že má troch starších bratov a otca, ktorý na ňu dohliadne. Jej šatník je už teraz neuveriteľný. Šťastie, že som získal dvojročný kontrakt,“ nechal sa počuť v dávnejšom rozhovore. Škoda len, že všetky tie trendy kúsky malú Harper zatiaľ veľmi nerozveselili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu