Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Aj malá Harper Beckham má dvojníčku: Toto dievčatko už tvrdo zarába!

Freya Clutten sa vďaka podobnosti s Harper Beckham stala najmladšou dvojníčkou na svete. Zobraziť galériu (12)
Freya Clutten sa vďaka podobnosti s Harper Beckham stala najmladšou dvojníčkou na svete. (Zdroj: profimedia.sk)

IPSWICH – Ako dvojročná dostala prácu snov! Ak sa niekto podobá na známu osobnosť zo sveta šoubiznisu, o stabilný príjem má zvyčajne postarané. Takýto kúsok sa najnovšie podaril dievčatku menom Freya Clutten, ktoré sa stalo vôbec najmladšou dvojníčkou celebrity. V agentúre už zarába vďaka podobe s dcérou Beckhamovcov.

Podobajú sa ako vajce vajcu! Odkedy sa Harper Beckham narodila do prominentnej rodiny, rozpútala sa okolo nej doslova mediálna búrka. A tá neutícha ani s pribúdajúcimi mesiacmi, práve naopak. Dcéra módnej návrhárky a futbalistu už má svoju náhradu z ľudu. Stala sa ňou o pol roka staršia Freya Clutten, ktorá má s Harper takmer navlas rovnaké črty tváre – s výnimkou farby očí.

David a Victoria Beckhamovci svoju dcérku síce neskrývajú, no od účinkovania v reklamných spotoch či predvádzania detskej módy ju zatiaľ chránia. Úplne opačný prístup má matka Harperinej dvojníčky, 46-ročná Lisa Clutten. Tá svoju ratolesť už upísala profesionálnej agentúre, ktorá spolupracuje s dablérmi známych osobností, a svoju pýchu nijako neskrýva. „Je to naozaj vzrušujúce. Už pred niekoľkými mesiacmi ľudia začali hovoriť, ako veľmi sa Freya podobá na malú Harper Beckham,“ prezradila tento týždeň médiám.

Freya sa môže pochváliť bucľatými líčkami, podobne vykrojenými perami aj dĺžkou a farbou vlasov. Jej oči sú však modré, zatiaľ čo Harper ich má skôr hnedé. Tak či onak, svoju výnimočnosť si už teraz dobre uvedomuje. Keď si prezerá magazíny, podľa matkiných slov ukazuje na dcéru Beckhamovcov a hovorí: „Harper, ja.“ Ktovie však, či takýmto spôsobom nestratí svoje detstvo skôr, ako sa dostane do predškolského veku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu