Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známy herec Burt Reynolds bol na tom zle: Problémy so zdravím!

Burt Reynolds Zobraziť galériu (4)
Burt Reynolds (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Amerického herca Burta Reynoldsa (76) prepustili z Jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS) nemenovanej nemocnice na Floride. V súčasnosti sa už má lepšie, a preto ho premiestnili na bežné oddelenie zariadenia.

Hercov hovorca uviedol, že "JISku" opustil v sobotu ráno po tom, čo mu ustúpila horúčka, s ktorou lekári dlho bojovali. Reynoldsa v piatok hospitalizovali pre dehydratáciu, neskôr u neho diagnostikovali chrípku. Herec mal v ostatných rokoch viaceré zdravotné problémy. V roku 2010 podstúpil srdcový bypass.

Medzi najznámejšie filmy Burta Reynoldsa patria snímky ako Vyslobodenie (1972), Najdlhší dvor (1974) či Poliš a bandita (1977). V roku 1992 získal Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v seriáli - komédia/muzikál za účinkovanie v seriáli Evening Shade (1990 - 1994). V roku 1998 dostal tú istú cenu za stvárnenie magnáta v pornopriemysle v snímke Hriešne noci (1997). Táto úloha mu vyniesla aj jedinú nomináciu na Oscara. Zásluhou účinkovania v Evening Shade získal v roku 1992 tiež prestížnu cenu Emmy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu