Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chorý Emilko z Paneláku vystrašil kolegov: Panika na nakrúcaní!

Juraja Slezáčka sužujú zdravotné problémy. Zobraziť galériu (4)
Juraja Slezáčka sužujú zdravotné problémy.

BRATISLAVA – Museli zrušiť nakrúcanie! Ako sme vás už na topkách nedávno informovali, herec Juraj Slezáček (70) podstúpil pred týždňom operáciu. Tá bola nevyhnutná v dôsledku zhoršenia jeho zdravotného stavu. Hoci sa Emilko z jojkárskeho seriálu Panelák po nemocničnom zákroku nechcel príliš hrnúť do práce, na utorok už mal naplánované nakrúcanie. Obľúbený umelec sa však na Kolibu napokon nedostavil. Svojich kolegov nielenže vystrašil, ale aj zmaril všetky ich plány.

Zhruba pred dvoma týždňami upozornil Juraj Slezáček produkciu seriálu Panelák na to, že na pár dní potrebuje od nakrúcania prestávku. V čase, keď oslavoval svoju sedemdesiatku, mal totiž podstúpiť plánovaný zákrok súvisiaci so zdravotnými problémami s cievami. A hoci malo ísť pôvodne o jednodňovú záležitosť, herec si v nemocnici kvôli nečakaným komplikáciám poležal o pár dní dlhšie.

Keď sme sa so Slezáčkom koncom uplynulého týždňa spojili, svoj zdravotný stav zľahčoval a tvrdil, že na pľac sa vráti vtedy, keď sa na to bude cítiť. Podľa našich zistení mal nakrúcanie naplánované už na včerajšie popoludnie. Na Kolibu však napokon neprišiel. „Po zákroku sa cítil dobre, ale vraj sa objavili nejaké komplikácie. Nečakane dostal teplotu a zrušil utorkovú aj piatkovú výrobu,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia seriálu. „V produkcii a ani v televízii na to neboli pripravení, a tak museli meniť harmonogram. Ak sa Slezáčkov zdravotný stav nezlepší, budú musieť meniť aj scenáre,“ dodal náš zdroj.

Informácie o tom, že bolo nakrúcanie seriálu pozmenené, nám potvrdili aj na Kolibe. „Výrobu Paneláku sme museli prispôsobiť dlhšej rekonvalescencii pána Slezáčka. Prajeme mu veľa zdravia a dúfame, že bude čoskoro v poriadku, povedala nám k tomu PR manažérka Jojky Katarína Nosková. Aký čas bude seriálový Emilko potrebovať na zotavenie sa, zatiaľ nikto nevie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu