Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

S touto ženou žila lesbička Jodie Foster: Exmilenke už ťahá na 60!

Jodie Foster so svojou dlhoročnou milenkou Cydney Bernard v roku 1999. Zobraziť galériu (13)
Jodie Foster so svojou dlhoročnou milenkou Cydney Bernard v roku 1999. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tajomstvo odhalené! O sexuálnej orientácii Jodie Foster (50) sa v Hollywoode roky šuškalo ako o verejne známom fakte. Samotná herečka však bobríka mlčanlivosti porušila až na nedeľňajšom odovzdávaní Zlatých glóbusov, kedy sa nepriamo priznala k tomu, že je lesbička. Pozrite, s ktorou dámou doteraz vychováva svoje ratolesti.

Spustila poriadnu lavínu! Jodie Foster si počas pôsobenia v šoubiznise svoje súkromie prísne strážila a svoj milostný život nikdy nekomentovala. Uplynulú nedeľu sa jej však dostalo veľkej pocty, v rámci ktorej si prevzala ocenenie za celoživotný prínos. Túto slávnostnú chvíľu hollywoodska ikona využila na to, aby priznala, ako to s jej orientáciou vlastne je.

Hoci Jodie v ďakovnej reči tvrdila, že je single, médiá sa okamžite začali zaujímať o jej predchádzajúce známosti. Medzi nimi dominuje meno Cydney Bernard, s ktorou herečka strávila dlhých 15 rokov. Z tohto lesbického zväzku dokonca vzišli dvaja chlapci: Charles "Charlie" Foster (14) a Christopher "Kit" Foster (11). Dámy dnes už pár síce netvoria, no na deti majú rovnaké opatrovateľské práva.

Jodie a Cydney sa po prvý raz stretli na nakrúcaní romantickej drámy Sommersby. V tejto snímke si Jodie strihla hlavnú rolu s Richardom Gereom, pričom Cydney pracovala v zákulisí ako produkčná koordinátorka. Cesty tejto dvojice sa údajne rozišli až v roku 2008, kedy hereckej hviezde pomotala hlavu ďalšia produkčná a scenáristka Cindy Mort.

Úspešná päťdesiatnička sa k vzťahu so Cydney nikdy verejne nepriznala, no svoju náklonnosť naznačila pri preberaní ocenenia v roku 2007. Na pódiu vtedy poďakovala týmito slovami: „Ďakujem mojej nádhernej Cydney, ktorá drží so mnou vo všetkom práchnivom aj v blaženosti.“ Či Jodie niekedy priblíži detaily svojich vzťahov, ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu