Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka z Pohotovosti šokovala syna: Mám vzťah so ženou, je to tvoja krstná mama!

Maria Bello Zobraziť galériu (7)
Maria Bello (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Maria Bello, známa napríklad zo seriálu Pohotovosť, prezradila, že má dlhodobý vzťah so svojou najlepšou priateľkou Clare Munn. Spravila tak prostredníctvom článku v denníku The New York Times, v ktorom okrem iného opísala, ako svojmu dnes 12-ročnému synovu Jacksonovi prvýkrát povedala o svojom milostnom živote.

"Môj syn začal byť podozrievavý a chcel vedieť, či mu niečo netajím. Bol to moment, ktorý som očakávala už niekoľko mesiacov a taktiež som sa ho obávala. Tak som sa zhlboka nadýchla s vedomím, že moja odpoveď a jeho reakcia bude mať dlhodobý vplyv na naše životy. Mala som totiž s niekým milostný vzťah a nepovedala som mu o tom. Začala som si so ženou, ktorá bola mojou najlepšou priateľkou a v podstate je to krstná mama môjho syna," napísala 46-ročná Bello, ktorá taktiež opísala, ako na túto informáciu zareagovali jej rodičia.

"Najprv som sa to bála povedať svojej "tradičnej" rodine, no nakoniec to bolo úplne jednoduché. Sedeli sme na streche jedného z kasín v Atlantic City, môj otec fajčil cigaru a povedal mi iba, že Clare je pre mňa dobré dievča. A moja mama s tým súhlasila," uviedla herečka, ktorá má spomínaného syna Jacksona s televíznym manažérom Danom McDermottom. Toho aj napriek rozchodu naďalej považuje za svojho partnera.

"Jackov otec, Dan, bude navždy mojím partnerom, pretože spolu máme Jacka. Dan je ten najlepší otec a najúžasnejší muž, akého poznám. To, že je náš vzťah nesexuálny, neznamená, že už nie je mojím partnerom. Zdieľame spolu rovnaké hodnoty vrátane toho, že náš syn je pre nás prvoradý," dodala.

Maria Bello je známa zo snímok ako napríklad Permanent Midnight (1998), Odplata (1999), Coyote Ugly (2000), Smoliar (2003), Tajomné okno (2004), História násilia (2005), Ďakujeme, že fajčíte (2005), Lásky podľa predlohy (2007), Zmiznutie (2013), či z televízneho seriálu Pohotovosť (1994 - 2009). Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu