Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Morticia z Addamsovcov po 20 rokoch: Plastiková tvár a dvojitá brada!

Anjelica Huston podľahla čaru plastických operácií a za 20 rokov sa zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (8)
Anjelica Huston podľahla čaru plastických operácií a za 20 rokov sa zmenila na nepoznanie. (Zdroj: profimedia.sk)

PASADENA – Zmenená na nepoznanie! Odkedy Anjelica Huston (61) hviezdila v snímke Rodina Addamsovcov, uplynuli už viac než dve desaťročia. Tmavovláska však za ten čas nezaháľala a pravidelne navštevovala kliniky plastickej chirurgie. Po šesťdesiatke sa vďaka početným zákrokom už na seba takmer vôbec nepodobá.

Boj s vráskami a vekom poriadne prehnala! Pohybovala sa myšacími krokmi v extrémne úzkych šatách a milovala ruže bez koruniek kvetov. Reč je o legendárnej Morticii Addams, ktorú začiatkom 90. rokov na televíznych obrazovkách stvárnila Anjelica Huston. Významnú hollywoodsku ikonu by ste však s odstupom času zrejme nespoznali. Na nedávnej tlačovej konferencii šokovala prehnanými výplňami tváre, ktoré jej vytvárali nevábne kožné záhyby.

Anjelica si to pred zástupcov médií namierila v nohavicovom kostýme pánskeho strihu. Po celý čas pôsobila veľmi uvoľnene a úsmevy rozdávala na všetky strany. No práve mimika jej tvári dodávala mimoriadne zvláštny výraz – oči sa jej zúžili do malých štrbiniek, do popredia vystúpil väčší nos a čerstvo vyplnená koža jej pod sánkou vytvárala druhú bradu.

Morticia z filmovej adaptácie známeho seriálu už dávnejšie priznala, že na vylepšenie svojho zovňajšku používala kolagén. Dokonca sa podelila o mrazivú skúsenosť, keď jej doktor po prvý raz predstavil „zázračný“ botulotoxín. „Zobral obrovskú ihlu a zapichol mi ju do môjho tretieho oka. Tá bolesť bola neopísateľná. Zalapala som po dychu, zvíjala som sa a keď som sa prebrala, nasledujúce štyri dni ma bolela hlava. A to poriadne,“ vysvetlila v dávnejšom rozhovore. Akými zákrokmi Anjelica udržiava svoju tvár v súčasnosti, nevedno. Isté ale je, že by ich podstupovanie už mala zavesiť na klinec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu