Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legendárna Morticia sa vrátila v čase: Outfit na jednotku, tvár zostarnutá a preplastikovaná!

Anjelica Huston, predstaviteľka Morticie, sa vrátila v čase. Zobraziť galériu (6)
Anjelica Huston, predstaviteľka Morticie, sa vrátila v čase.

LOS ANGELES - Repete! Herečka Anjelica Huston (64) bude už navždy spájaná najmä s filmom Rodina Adamsovcov, v ktorom stvárnila legendárnu Morticiu. Od čias nakrucania tohto počinu ubehlo už zhruba 24 rokov, čo sa samorzejme podpísalo aj na herečkinom zovňajšku. Keď sa nedávno ukázala v spoločnosti, mnohí mali pocit, akoby sa vrátili v čase. Tmavovláska bola nahodená v čiernych šatách a jej zostarnutú a plastikami poznačenú tvár zdobilo výrazné líčenie.

Morticiou pred kamerami aj v súkromí! Počas uplynulého týždňa sa za veľokou mlákou konalo viacero spoločenských podujatí. Známe tváre šoubiznisu sa zabávali napríklad na večierku usporiadanom organizáciou PETA, ktorá sa angažuje za práva zvierat. Pozvanie na túto akciu prijala tiež americká herečka Anjelica Huston, známa najmä z kultového počinu Rodina Adamsovcov. 

Filmová Morticia sa na červenom koberci predviedla v dlhých čiernych šatách a s rozpustenými vlasmi. Niet pochýb, že každý si pri pohľade na ňu vybavil svojskú pestovateľku ruží - pani Addamsovú. Herečka si dala záležať aj na líčení, ktorého súčasťou bol výrazný rúž. 

Anjelica už má na krku šesť krížikov, čo sa pochopiteľne odráža na jej tvári a krku. S pribúdajúcimi rokmi, podobne ako väčšina jej kolegýň, podľahla čaru botoxu a skrášľujúcich zákrokov. K nim sa otvorene priznáva a nemá problém hovoríť ani o mierne hororovej, prvej skúsenosti. „Tá bolesť bola neopísateľná. Zalapala som po dychu, zvíjala som sa a keď som sa prebrala, nasledujúce štyri dni ma poriadne bolela hlava,” vyjadrila sa v jednom z rozhovorov tmavovláska. Nuž, pre krásu sa trpí...

Anjelica Huston má dnes 64 rokov, čo sa odráža i na jej tvári. Herečka sa otvorene priznáva k viacerým skrášľujúcim zákrokom a vylepšeniam.
Zobraziť galériu (6)
Anjelica Huston má dnes 64 rokov, čo sa odráža i na jej tvári. Herečka sa otvorene priznáva k viacerým skrášľujúcim zákrokom a vylepšeniam.


Mohlo by vás zaujímať: 


 

Viac o téme: Anjelica HustonMorticiaRodina Adamsovcov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu