Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exotická cica z telenovely išla donaha: To sú ale kypré tvary!

Ana Lucía Domínguez z telenovely Skrytá vášeň obnažila svoje krivky v celej kráse. Zobraziť galériu (13)
Ana Lucía Domínguez z telenovely Skrytá vášeň obnažila svoje krivky v celej kráse. (Zdroj: Soho/Facebook)

BOGOTA – Má postavičku typu krv a mlieko! Juhoamerické krásky sú povestné nielen svojím ohnivým temperamentom, ale tiež zaoblením v typických ženských partiách. Výnimkou nie je ani zvodná Ana Lucía Domínguez (29), ktorá hviezdi na našich televíznych obrazovkách. Pozrite si jej obnažené telo ako dôkaz.

Odhodila zábrany! Telenovely z Latinskej Ameriky sa v našich končinách odjakživa tešili mimoriadnej obľube, preto si v uplynulých mesiacoch u nás opäť našli stabilné miesto. Jednou z nich je formát s názvom Skrytá vášeň, v ktorej sa hneď dvojitá úloha ušla takmer tridsaťročnej sexici. Ana Lucía Domínguez však zďaleka nie je také neviniatko, ako na prvý pohľad vyzerá. Svedčia o tom pikantné zábery z decembrového vydania magazínu Soho.

Známa brunetka nešetrila sexepílom a pred objektívom si zapózovala tak, ako ju stvorila samotná príroda. Nechala tak vyniknúť oblým vnadám aj kyprejšiemu pozadiu, vďaka ktorému stelesňuje priam dokonalú kolumbijskú venušu. Zábery zväčša zahŕňajú scenériu piesočnatého pobrežia, a preto o vulgárnych aktoch nemôže byť ani reči. Väčšina z nich by totiž poľahky zapadla do kategórie erotickej romantiky. Šteklivé fotenie má mať ale skôr výchovný charakter, pretože je súčasťou kampane proti rakovine prsníka.

Ana Lucía debutovala pred kamerami už v roku 2002, kedy sa upísala telenovele s názvom Gata salvaje. Odvtedy má za sebou niekoľko úspešných projektov, pričom v nakrúcaní naďalej pokračuje. V súčasnosti sa venuje prípravám telenovely Las Bandidas, v ktorej si ju jej venezuelskí fanúšikovia budú môcť vychutnať už o niekoľko mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu