Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exotická herečka zbalila slávneho režiséra: Na telo venuše kypiace z bikín!

Zaoblená Rosario Dawson potrebuje väčšie bikiny, jej milencovi Dannymu Boyleovi to ale neprekáža. Zobraziť galériu (9)
Zaoblená Rosario Dawson potrebuje väčšie bikiny, jej milencovi Dannymu Boyleovi to ale neprekáža. (Zdroj: profimedia.sk)

BARBADOS – Na veku a výzore nezáleží! V duchu tohto hesla sa v Hollywoode zrodila ďalšia dvojica, v ktorej vládne rozdiel 23 rokov. Kyprá Rosario Dawson (33) totiž zbalila vychyteného režiséra Dannyho Boylea (56) a svoje vrúcne city prejavuje na spoločnej dovolenke. V úsporných plavkách navyše predvádza aj vypuklé brucho a bujné vnady.

Je ju za čo chytiť! Hoci sa Rosario Dawson hrdí americkým občianstvom, zo strany oboch rodičov nezaprie exotické korene – portorický a afrokubánsky pôvod. Vďaka nemu k ultraštíhlym herečkám za veľkou mlákou nikdy nepatrila, no láska ani úspech v jej živote nechýba. Svoje krivky latinoamerickej venuše momentálne hrdo vystavuje v rodisku speváčky Rihanny.

Rosario v týchto dňoch oddychuje na ostrove Barbados v náručí milenca Dannyho Boyla. Ten by jej síce mohol byť otcom, no celkovo spĺňa kritériá dobrej partie. V jeho vitríne totiž svieti zlatá soška Oscara za projekt Milionár z chatrče a na režisérskom konte mu nechýbajú ani ďalšie úspešné snímky, či otvárací ceremoniál nedávnych Olympijských hier v Londýne.

Tmavovláska sa v prímorskom prostredí zrejme nezdráha delikates na tanieri, vďaka čomu vo vlnách ukazuje zaoblenú figúru. Na prvý pohľad dokonca zanecháva dojem, že by jej nezaškodili aspoň o číslo väčšie bikiny. V Dannyho očiach však s najväčšou pravdepodobnosťou pôsobí ako stelesnenie ženského sexepílu. Pohľad na obnažené prednosti mu Rosario dopriala aj za bieleho dňa, keď bez ostychu odložila vrchný diel plaviek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu