Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Seriálová tínedžerka dozrela: Polonahá zvádza ako hravá sexica!

Katrina Bowden prevetrala svoje sexi krivky počas dráždivého fotenia. Zobraziť galériu (9)
Katrina Bowden prevetrala svoje sexi krivky počas dráždivého fotenia. (Zdroj: Maxim)

LOS ANGELES – Tá ale vyrástla! Keď sa Katrina Bowden (24) dostávala do povedomia televíznych divákov, bola nevinnou šestnástkou z katolíckej školy. Dnes sa však pred kamerou aj pred objektívmi cíti ako doma a svoj sexepíl neváha predvádzať v celej kráse. Pre pózovanie na titulke sa dokonca nezdráhala vyzliecť.

Prešla poriadny kus cesty! Začínala ako seriálová asistentka v kancelárii, no dnes sa pýši stabilným miestečkom na televíznych obrazovkách. Reč je o Katrine Bowden, ktorej sa pred ôsmimi rokmi ušla rola v komediálnom projekte 30 Rock. Za ten čas sa z nej stala ostrieľaná blondínka s dostatkom odvahy a sebavedomia na rozdávanie. Stačí si prelistovať januárové vydanie magazínu Maxim, pre ktoré odhalila svoje ladné krivky.

Kedysi plachá adolescentka na obálke spomínaného časopisu vystavila chrumkavý zadoček vo francúzskych nohavičkách z čiernej čipky. Hoci by jej v tejto póze prednosti nevykukli, pre istotu si ich chránila podprsenkou. V rovnakom duchu sa niesli aj ďalšie dva zábery s roztopašnou herečkou v hlavnej úlohe – ako zvodná cica prekypovala radosťou aj sexepílom, no svoju cudnosť si prísne strážila.

Katrina Bowden prevetrala svoje
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Maxim)

Napriek tomu, že Katrina je krásna, sexi a obletovaná, ani jej začiatky nepatrili medzi najľahšie. Stres a tréma z nej však vďaka pohodovému kolektívu rýchlo opadla. „Zo začiatku som mala hlavu ako balón, ale každý mi to tu spríjemňoval. Zopárkrát som si vyrazila s ľuďmi zo šou na rôzne after-párty, mnoho tvorcov bolo mladých,“ zaspomínala si na atmosféru prvých týždňov nakrúcania. Po tom, čo sa oťukala, si žije svoj americký sen a stáva sa sexsymbolom pre čoraz širšiu základňu mužských fanúšikov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu