Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Malý Hobie z Baywatchu je urastený svalnáč... A za ženu má výstavný kus!

Z detskej hviezdy Pobrežnej hviezdy vyrástol svalovec s očarujúcou polovičkou. Zobraziť galériu (4)
Z detskej hviezdy Pobrežnej hviezdy vyrástol svalovec s očarujúcou polovičkou. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Ako stvorený do Pobrežnej hliadky! Keď Jeremy Jackson (32) účinkoval v legendárnom seriáli, bol ešte len sladkým tínedžerom. S odstupom niekoľkých rokov by mu však červené plavky padli ako uliate. Môže sa totiž pochváliť vypracovanou figúrou aj zvodnou blondínou po svojom boku.

Ako vystrihnutí z hollywoodskej idylky! Jeremy Jackson vstúpil do povedomia diváckej verejnosti ešte v 90. rokoch, keď pod vedením Davida Hasselhoffa hviezdil ako jeho seriálový syn. Pre obrovské problémy s drogami nakrúcanie síce musel opustiť, no dnes si užíva vody šoubiznisu v obdivuhodnej forme a s nemenej atraktívnou dámou.

Tmavovlasý Casanova si prelom roka a novoročné dni vychutnáva so svojou zákonnou polovičkou Lonnie Wilkinson v exotickom prostredí Havajských ostrovov. Obaja manželia starostlivosť o svoj zovňajšok nezanedbávajú a môžu sa pochváliť vyšportovanými postavami. Obzvlášť blondínka v ľahkých minišatách priťahuje objektívy a pohľady mužov ako magnet.

Prominentná dvojica si vzájomné „áno“ povedala len minulý mesiac počas romantického obradu na pláži. David Hasselhoff sa síce osobne medzi pozvanými neobjavil, no novomanželom poslal svadobný dar. Uvidíme, ako dlho niekdajšiemu závislákovi životný reštart s novou láskou vydrží. Ešte v roku 2011 sa totiž Jeremy trápil závislosťou na steroidoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu