Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Môže to byť ešte horšie? Plastiková príšera ako papagáj - a silikóny vpred!

Katie Price sa totálne znemožnila pestrofarebnou kreáciou a vystrčenými silikónmi veľkosti XXL Zobraziť galériu (14)
Katie Price sa totálne znemožnila pestrofarebnou kreáciou a vystrčenými silikónmi veľkosti XXL (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Padla na samé dno? Hoci Katie Price (36) kedysi patrila k mimoriadne žiadaným britským glamour modelkám, dnes prijíma aj ponuky, vďaka ktorým vyzerá ako bizarné čudo. Stačí sa pozrieť, ako šokovala na nedávnej tlačovej konferencii. Nielenže hýrila farbami od hlavy po päty, no už opäť pretŕčala silikóny veľké ako lopty.

Tá ale dopadla! Nie je to tak dávno, čo Katie Price tvorila manželský pár so spevákom Petrom Andrém, bola pozývaná na luxusné párty, vydávala jednu knihu za druhou a fotila šteklivé kalendáre. Propagovať nové produkty na trhu síce zvykla odjakživa, no väčšinou pri tom stelesňovala ženský sexepíl. Po tohtotýždňovej tlačovke ju však nenazve nikto inak ako čistá plastiková katastrofa.

Prsaňa prezývaná Jordan sa nechala nahovoriť na uvedenie nového výrobku, ktorý odstraňuje farbu na vlasy. Pri tejto príležitosti nahodila šialený kostým ako vystrihnutý z gýčového maškarného plesu. Pestrofarebná parochňa, nadkolienky a negližé – to všetko z nej spolu s korunkou na hlave urobilo kráľovnú nevkusu. A tento nevábny dojem nedokázali zachrániť ani silikóny veľkosti XXL, ktoré sa doslova drali z košíkov outfitu.

Po tom, čo sa Katie rozviedla s populárnym spevákom, zakotvila v manželstve so zápasníkom Alexom Reidom. Ani tento zväzok však nemal dlhé trvanie a nasledoval ďalší rozvod. Britská sexbomba sa rozhodla ísť pod čepiec aj do tretice, pričom jej vyvoleným sa stal striptér Kieran Hayler. Hviezda síce čaká svoje piate dieťa, no o plod šťastnej lásky zrejme nepôjde. Tanečník bol totiž neverný a Katie si kvôli nemu prechádza hotovým peklom.

„Hovorí sa, že ak je niekto družičkou viac než päťkrát, nikdy nebude nevestou. Ja som bola družičkou sedem razy. Snažila som sa byť nevestou, ale pozrite, čo sa stalo. Čo môžem k tomu povedať? Už žiadne manželstvá,“ prelomila modelka mlčanie okolo manželovej aféry. Škoda, že takýmto spôsobom nerozmýšľala už skôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu