Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ako veľká diva už v trinástich: Pri jej výkone porota onemela!

Pri pohľade na spevajúcu Carly Rose Sonenclar ťažko uveriť, že má iba 13 rokov. Zobraziť galériu (6)
Pri pohľade na spevajúcu Carly Rose Sonenclar ťažko uveriť, že má iba 13 rokov. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Vypálila konkurencii rybník! Hoci má Carly Rose Sonenclar ešte len nevinných 13 rokov, na veľkom pódiu je ako doma. S profesionálnym výkonom uchvátila porotu aj v poslednom kole speváckej súťaže, kedy sa s interpretovanou skladbou vyrovnala originálu. Hodnotiaci od údivu takmer zabudli dýchať.

Ohúrila! Carly Rose Sonenclar zapôsobila na štvorčlennú porotu šou X Factor už počas kastingov, kedy to na javisku v zaplnenej hale rozbalila so skladbou Feeling Good. Tú totiž podala ako ostrieľaná hviezda, ktorá sa v hudobnom priemysle pohybuje už celé desaťročia. Usmievavá tínedžerka vtedy obišla s chválospevmi a jednohlasným posunom do ďalšieho kola.

Carly sa vďaka mentorke Britney Spears prespievala až do priamych prenosov, kde o jej ďalšom osude rozhoduje priazeň publika a divácke esemesky. Ani tu však brunetka zrejme tak skoro nevypadne. Naposledy sa predviedla s piesňou My Heart Will Go On, vďaka ktorej svojho času žala obrovské úspechy Céline Dion. Carly sa blysla precíteným prejavom, absolútnou kontrolou a bezchybnými tónmi. Za to všetko prijímala na svoju adresu len samé superlatívy.

„Bolí ma, že to musím povedať... A naozaj to nechcem povedať. Ale možno sa práve pozeráme na víťazku,“ zložil svoju poklonu porotca L.A. Reid. Nijako však za ním nezaostávala ani kolegyňa Demi Lovato: „Si taká dobrá, že to nedáva zmysel. Neverím, že je to tvoj hlas. Cítim sa, akoby tu bola Céline Dion a schovávala sa.“ Isté však je, že Carly takúto pomoc nepotrebuje. So svojím hlasom sa totiž už vo veľmi mladom veku poľahky uchytí aj medzi najväčšou hudobnou špičkou.

Prečítajte si: X Factor USA: Odhalené výsledky diváckeho hlasovania. Vedie Tate Stevens!

Carly zažiarila už počas kastingu so skladbou Feeling Good

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu