Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pohyby ako Beyoncé, hlas Rihanny: Toto neuveriteľné dievča má len 11 rokov!

Asanda Jezile má len 11-rokov, no na javisku zanecháva dojem skúsenej megahviezdy. Zobraziť galériu (2)
Asanda Jezile má len 11-rokov, no na javisku zanecháva dojem skúsenej megahviezdy. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Talent, aký sa len tak nevidí! Aj s takými chválospevmi sa stretla len 11-ročná Asanda Jezile po svojom jedinečnom vystúpení v národnej súťaži. Hoci si ešte stále užíva detstvo, na veľkom pódiu by sa nestratila ani vedľa takých ostrieľaných hviezd, akou je Beyoncé (31) či Rihanna (25). Takto sa známym speváčkam zrodila vekom malá, no hlasom obrovská konkurencia.

Dych vyrážajúci a absolútne úchvatný! Takéto superlatívy si vyslúžil spevácky a tanečný výkon Asandy Jezile, ktorá sa rozhodla skúsiť šťastie v šou Briti majú talent. Napriek tomu, že si zvolila relatívne náročnú skladbu Diamonds od barbadoskej hviezdy Rihanny, rozhodne nešliapla vedľa. Malá školáčka nielenže tento výber famózne odspievala, no do svojho prejavu zakomponovala aj vokálové majstrovstvo a pohyby skúsenej Beyoncé.

Malá školáčka vytŕčala z radu, už keď s rodičmi na kastingu vyčkávala na svoju veľkú chvíľu pred štvorčlennou porotou. V prítomnosti kamier totiž neváhala predviesť ukážku svojich natrénovaných kúskov a grimás, z ktorej inšpirácia od spomínaných speváčok doslova sršala aj bez slov. A ako by Asanda využila svoje prípadné víťazstvo? „Naučila by som kráľovnú, ako byť divou,“ nešetrila sympatickou mierou sebavedomia.

Obrovskú spokojnosť s hlasovým prejavom 11-ročného dievčaťa netajilo nadšené publikum v sále ani odborníci v porotcovských kreslách. „Nikdy som nevidel nikoho v tvojom veku s takým skvelým javiskovým prejavom. A máš aj ten najlepší úsmev, aký som kedy videl,“ nešetril chválou obávaný kat Simon Cowell. Niet najmenších pochýb, že on sám objavil v Asande výnimočný potenciál ako stvorený pre svet šoubiznisu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu