Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Británia má novú hviezdu: Sladká 16-tka spevom ohúrila celú krajinu!

Ella Henderson je po poslednom speváckom výkone horúcou kandidátkou na víťazstvo v britskom X Factore. Zobraziť galériu (2)
Ella Henderson je po poslednom speváckom výkone horúcou kandidátkou na víťazstvo v britskom X Factore. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Takto sa to robí! Podobné komentáre si na svoju adresu vyslúžila len 16-ročná Ella Henderson, ktorá je horúcou adeptkou na víťazstvo v šou X Factor. Svojím výnimočným nadaním síce ohúrila porotu už počas kastingu, no konkurenciu definitívne odstavila na prvom živom vystúpení. O ováciách, ktoré nasledovali, zaručene ani nesnívala.

Nevšedný zjav! Ella zaujala v speváckej šou predovšetkým úprimným prejavom a veľkou dávkou muzikálnosti. Do širšieho povedomia divákov sa dostala skladbou, ktorú zložila sama a ktorú venovala pamiatke zosnulého starého otca. Čas ale ukázal, že sympatická študentka má čo ukázať nielen v oblasti vlastnej tvorby. Uplynulý víkend zažiarila so skladbou jedného z porotcov.

Ella sa na veľkom pódiu blysla vďaka piesni Rule The World z repertoára domácej formácie Take That. Napriek mierne neistému začiatku nakoniec svoje zlato v hrdle predviedla v celej kráse a vokály nechala zaznieť aj v náročných výškach. Nečudo, že jej výkonu väčšia časť poroty tlieskala postojačky.

„Musím byť úprimný, nie je nič horšie, ako keď niekto spieva moju skladbu desaťkrát lepšie ako ja,“ nešetril chválou Gary Barlow. Ten jej výkon označil za jednoducho úchvatný: „Och, môj Bože, máš len 16 rokov a cítenie, spôsob, akým spievaš, je absolútne výnimočný.“ Svoju pýchu neskrývala ani Ellina mentorka Tulisa Contostavlos, ktorá dobre vedela o speváčkinej nervozite: „Každému si ukázala, ako sa to robí. Vychytala si to!“ Ako sa teda zdá, tento ročník britského X Factoru má v otázke favorita už definitívne jasno. Ella totiž suverénne vedie aj v internetových diskusiách, kde jej prvenstvo praje väčšina fanúšikov šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu