Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

To je rozdiel: Na javisku nadčasová bohyňa, bez mejkapu sladká 16-tka!

Upravená Ella Henderson ako božská diva na javisku a bez mejkapu pred vystúpením Zobraziť galériu (5)
Upravená Ella Henderson ako božská diva na javisku a bez mejkapu pred vystúpením (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

LONDÝN – Príroda na nej nešetrila! Ella Henderson (16) si popularitu na domácej pôde vyslúžila závideniahodným hlasom, ktorý momentálne predvádza na veľkom pódiu speváckej súťaže. Okrem obrovského talentu si však nielen porotcovia všímajú aj jej pôvabný zovňajšok. Prirodzenou krásou totiž speváčka zaujme aj nenalíčená.

Ako nôž maslom! Takto ľahko Ella Henderson prechádza jednotlivými kolami šou X Factor, v ktorej mieri na najvyššiu priečku. Superlatívy však už zbiera nielen na adresu svojich speváckych výkonov, ale tiež vonkajšej krásy. Dôkazom môže byť jej posledné vystúpenie, v ktorom si vyslúžila chválospevy najvyššieho kalibru.

Tínedžerka včera večer poriadne zariskovala a na javisko si to namierila s náročnou skladbou Lovin' You z repertoára Minnie Riperton. Nostalgická klasika sa jej však nakoniec vyplatila, pretože Ella vykúzlila aj tie najťažšie tóny. „Rozdiel medzi tebou a mnohými ďalšími umelcami je nadčasovosť a klasika. Dnes večer si nadčasová bohyňa,“ nešetrila uznaním dojatá Nicole Scherzinger, ktorá zaručene nenarážala len na natupírovaný účes a dlhú róbu s metalickými detailmi.

Zaujímavosťou je, že pred samotným vystúpením Ella kráčala do štúdia tak, ako ju stvorila príroda. Stavila na pohodlné oblečenie primerané svojmu veku, rozpustené vlasy a nenalíčenú tvár. Zdá sa teda, že v súkromí preferuje prirodzenosť, ktorá jej veľmi svedčí. Odborníci jej totiž sľubujú raketový štart kariéry vďaka zlatu v hrdle, a tiež vďaka pôvabným črtám, ktoré dostala do vienka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu