Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Keď sa blyslo, bolo vidieť všetko: Priehľadný top odhalil nahé prsia!

Joanna Krupa po boku snúbenca Romaina Zaga vystavila vnady v priehľadnom tope. Zobraziť galériu (9)
Joanna Krupa po boku snúbenca Romaina Zaga vystavila vnady v priehľadnom tope. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nehoda alebo zámer? O sexici s poľskými koreňmi je známe, že s vystavovaním svojich závideniahodných kriviek nemá nijaký problém. Inak tomu nebolo ani uplynulý týždeň na šťavnatom rande so snúbencom. Joanna Krupa (33) bola síce oblečená, no vnady pretŕčala ako na výstave.

Podprsenku nepotrebuje! Rodáčka z Varšavy v minulosti pózovala nahá v kampani pre charitatívnu organizáciu na ochranu zvierat PETA, a teda odhaľovanie sa pred objektívmi jej nie je cudzie. V súčasnosti pôsobí ako hviezda reality šou s názvom Real Housewife of Miami, vďaka čomu neprestáva priťahovať pozornosť. Keď si ju paparazzi už v hľadáčiku nájdu, bez okolkov dokáže, že im naozaj stojí za to.

Joanna pod rúškom tmy provokovala pred pár dňami po odchode z luxusnej reštaurácie. Na večeru do steakhouseu ju pozval jej nastávajúci Romain Zago. Nielen tomu však bývalá playmate nakoniec predviedla, čo nosí pod tričkom. Keďže pózovala v priehľadnom tope bez spodnej bielizne, blesky fotoaparátov sa razom postarali o pikantnú šou. Spod priesvitnej látky jej vykúkali obrysy poprsia aj s bradavkami.

Zaujímavosťou je, že blondínkin partner číhajúcich fotografov neodháňal, ale sám na nich vytasil americký úsmev. S Joannou si tak pravdepodobne aj v tomto smere priam dokonale rozumie. Ak sa v modelkinom prípade v minulosti objavili fámy, že trpí maniermi, novinárom bez mihnutia oka odkázala: „Všetci vedia, že som tá najsladšia osôbka s najväčším srdcom a že milujem zvieratá.“ Okrem sexepílu jej teda ani sebavedomie zaručene nechýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu