Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Desivá spoveď poľskej krásavice: Nadváha, plač a takmer plné gate stolice!

Joanna Krupa Zobraziť galériu (13)
Joanna Krupa (Zdroj: SITA)

MIAMI – Prešla si hotovým peklom! Hoci je dnes Joanna Krupa (34) finančne zabezpečená a užíva si nemalú popularitu, v minulosti zápasila s obrovskými zdravotnými problémami. Pikantné podrobnosti prezradila v otvorenom rozhovore, v ktorom si rozhodne nekládla servítku pred ústa. Kvôli svojej závislosti takmer pustila do plaviek priamo počas fotenia.

Túžba po úspechu si vypýtala krutú daň! Joanna Krupa dnes najčastejšie provokuje v úsporných bikinách a bez ostychu vystavuje svoje pekne tvarované telo na obdiv. Kedysi však o kariére modelky len snívala, pričom bojovala o každú príležitosť. Netrvalo dlho a blondínka sa zamotala do siete porúch príjmu potravy a nebezpečnej závislosti na preháňadlách. O temné detaily z minulosti sa podelila prostredníctvom čerstvého vydania magazínu Star.

„Keď som v roku 1999 prišla do Los Angeles, snívala som o tom, že sa stanem modelkou. Ale nemohla som zohnať prácu. To ma veľmi deprimovalo a jediné, na čo som sa zmohla, bolo jedenie,“ začína Joanna svoj životný príbeh. Úzkostné stavy sa podľa jej ďalších slov veľmi rýchlo ukázali na váhe: „Za rok som pribrala viac než desať kíl, moje sebavedomie bolo na bode mrazu a moja kreditka bola úplne vybielená. Plakala som každý deň.“

Aby sa kráska s poľskými koreňmi pozviechala, začala držať hladovku. To ju však viedlo k pažravosti a nekontrolovateľnému prejedaniu sa: „Nikdy mi nediagnostikovali anorexiu ani bulímiu. Ale spätne som zistila, že keď som hladovala a následne sa prežierala, mala som vlastne obe choroby. Lietala som v naozaj obrovských problémoch.“

O tom, že Joanna musí so sebou niečo začať robiť, sa presvedčila na vlastnej koži, keď takmer neudržala stolicu priamo pred objektívom: „Každý deň som užívala laxatíva, bola som závislá. Pamätám si, ako som bola v mori, keď som fotila v bikinách a mala som také hrozné kŕče, až som sa bála, že to nezvládnem na záchod. Vedela som, že niečo nie je v poriadku. Stále som sa desila toho, že budem mať nehodu so stolicou.“ A ako sa hviezda reality šou vlastne zo všetkého vylízala? Vyhľadala lekársku pomoc a čínskeho odborníka na výživu, ktorý ju začal liečiť akupunktúrou. Dnes cvičí štyri až päťkrát do týždňa, behá a venuje sa zostave zvanej CrossFit.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu