Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tieto prsia neomrzia: Poľská sexica hore bez... A dole priehľadné tangáče!

Joanna Krupa dráždila hore bez, okrem bujných vnád však ukázala aj to, čo nosí pod tangáčmi. Zobraziť galériu (14)
Joanna Krupa dráždila hore bez, okrem bujných vnád však ukázala aj to, čo nosí pod tangáčmi. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Sexepílu a sebavedomia má na rozdávanie! Hoci sa Joanna Krupa (34) o pikantné fotky obnažených kriviek rada podelí aj sama prostredníctvom sociálnych sietí, fanúšikovia novými zábermi nikdy nepohrdnú. Krásavica z Poľska totiž práve vďaka nim zapĺňa bulvárne plátky čoraz častejšie. Pozrite, ako nedávno provokovala pri bazéne.

Sexi od hlavy po päty! Aj keď sa Joanne Krupe v modelingu dlhšie nedarilo, v posledných mesiacoch jej zákazky pribúdajú ako na bežiacom páse. Či jej k tomu pomohla stála účasť v dvoch televíznych projektoch, až také podstatné nie je. Mužských fanúšikov totiž zaujímajú predovšetkým blondínkine ženské zbrane. Tie čerstvo vydatá hviezda servírovala fotografom pri pózach v Mohavskej púšti, kde sa postarala o poriadne dusnú atmosféru.

Joanna sa pred objektívom blysla vo viacerých luxusných kreáciách, no mimo pľacu sa pred štábom príliš neostýchala. Keď sa v istom momente prezliekala a štylizovala do úlohy zvodnej sirény, bez zábran vystavovala na obdiv okrúhle prednosti. A príliš veľkú námahu si nedala ani so zakrývaním tých najintímnejších partií. Rozkrok je totiž chránili skromné nohavičky strihu tango, ktoré pozostávali z tenučkých šnúrok a priehľadného kúska látky.

Šteklivé zábery zo zákulisia fotenia nesmeli chýbať ani na profile krásnej modelky v sieti Instagram. Okrem zmyselnej pózy len v spodnom diele bikín sa podelila aj o zaujímavé video. Sediac na veľkej bielej lopte sa s úsmevom na perách otočila okolo vlastnej osi a snažila sa navodiť uvoľnenú atmosféru. „Nemôžem sa dočkať, až sa o fotenie podelím s vami všetkými. Skvelý fotograf Mario Barberio!“ odkázala v jednom z komentárov. Ako sa teda zdá, Joanna zatiaľ maniermi vychytených hviezd netrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu