Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Túto FOTO z postele nemal nikto vidieť: Sexi Poľka hore bez!

Sexi modelka Joanna Krupa sa na webe vďaka manželovi ocitla hore bez a s bahennou maskou na tvári. Zobraziť galériu (8)
Sexi modelka Joanna Krupa sa na webe vďaka manželovi ocitla hore bez a s bahennou maskou na tvári. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Toto si odskáče! Reč je o relatívne čerstvom manželovi Joanny Krupy (34), ktorý očividne miluje kanadské žartíky. Romain Zago totiž očarujúcu polovičku fanúšikom ukázal v takej podobe, v akej netúži byť zvečnená naozaj žiadna žena. Sexi blondínka oddychovala v posteli takmer nahá a s bahnom na tvári.

Koleduje si o manželské problémy! Hoci Joanna Krupa vonkoncom nepatrí k ostýchavým celebritám, aj ona si rada vychutnáva chvíle, ktoré by mali zostať uchované v jej súkromí. Veselý manžel Romain Zago má však pravdepodobne odlišný názor. Nielenže si zvečnil svoju krásku v pikantnej póze, no o čerstvý úlovok sa škodoradostne podelil aj na sociálnej sieti.

„OK, za zverejnenie tohto som mŕtvy muž... Hahahaha,“ komentoval štyridsiatnik fotografiu, ktorú predostrel svetu prostredníctvom svojho účtu v sieti Instagram. Joanna na nej pózuje na posteli v tureckom sede a sústredene hľadí na displej mobilného telefónu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby zároveň nevystavovala prednosti ako na striebornom podnose. Čerešničkou na torte sa stala už len jej bahenná maska, ktorú si aplikovala na tvár.

Zvodná blondínka sa o šteklivé zábery rada podelí aj celkom iniciatívne. Tento týždeň na webe vystavila zadoček a nasledovníkom zaželala príjemný pondelok. O tom, že sama nepohrdne dobre mieneným vtipom, zas svedčí jej laškovanie pri bazéne. Pred objektívmi paparazzov provokatívne sťahovala manželovi plavky, spod ktorých mu vykukovalo neopálené pozadie. Je tak veľmi pravdepodobné, že aj prehrešok v podobe fotky hore bez Romainovi nakoniec odpustí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu