Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Láska ako top diéta? Zo zamilovanej herečky sa stáva kosť a koža!

Vychudnutá Kate Bosworth so snúbencom Michealom Polishom Zobraziť galériu (7)
Vychudnutá Kate Bosworth so snúbencom Michealom Polishom (Zdroj: profimedia.sk)

NEW ORLEANS – Jedlo jej k šťastiu zrejme nechýba! Hoci Kate Bosworth (29) si ako herečka príliš veľa kalorických dobrôt dopriať nemôže, po boku snúbenca Michaela Polisha (39) na ne zrejme ani nepomyslí. Pôsobí totiž spokojne a zamilovane aj napriek tomu, že jej útla figúra začína pripomínať kostlivca.

Kam až chce v diétovaní zájsť? Hovorí sa, že keď do života vstúpi láska, človek je akoby opojený hormónmi šťastia a jedlo sa preňho stáva nepodstatným. Kate Bosworth to však so štíhlosťou svojich kriviek poriadne preháňa. Na prechádzke so svojím nastávajúcim počas uplynulého víkendu vyzerala ako poblednutý tieň.

Aj keď Michael Polish nepatrí do kategórie vyvinutých Casanovov, svoju prominentnú polovičku ochotne podopieral a držal okolo pliec. Zaľúbená dvojica síce nevynechala obed v reštaurácii, no pokojne by si mohla dopriať aj bohatý dezert. Kate totiž zvolila šortky a blúzku bez rukávov, vďaka čomu vynikali jej vychudnuté končatiny a špicaté kolená.

Plavovláska sa momentálne nachádza v New Orleans, kde natáča spoločnú snímku Homefront s akčným hrdinom Jasonom Stathamom. Povráva sa, že za jej vyziabnutosť môže práve súčasná rola – Kate totiž stvárňuje závisláčku na metamfetamíne. Napriek všetkému sa však vedľa svojho partnera cíti ako v rozprávke. „Michael a ja máme ľahký umelecký vzťah. Cítim obrovskú radosť, že som našla režiséra, s ktorým som chcela ďalej spolupracovať. Som požehnaná, pretože mám najlepšieho priateľa a milenca, no tiež mentora,“ prezradila v nedávnom rozhovore. Treba ale priznať, že zopár výdatnejších porcií by jej neuškodilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu