Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivo vychudnutá herečka: Visí na nej oblečenie, hrozivo trčiace rebrá!

Na Kate Bosworth rifľové šortky viseli. Desivo vyzerá aj herečkin kostnatý hrudník. Zobraziť galériu (5)
Na Kate Bosworth rifľové šortky viseli. Desivo vyzerá aj herečkin kostnatý hrudník. (Zdroj: profimedia.sk)

OAHU - Mohla by sa najesť! Kate Bosworth (33) je atraktívna žena, ktorá je zrejme stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví. Blond vlasy, krásna tvárička a štíhla figúra jej zabezpečili úspechy v hereckej sfére, ale aj na poli modelingu. V týchto dňoch nafotili paparazzi chudú krásku v bikinách, no pohľad na ňu nie je veľmi vábny. Umelkyňa je totiž kosť a koža a rozhodne by jej prospelo, keby trošku pribrala.

Keď sa Kate Bosworth objaví na červenom koberci, všetci híkajú nad tým, aká je štíhla. Jej vychudnutá figúra však bez šiat až tak očarujúco nevyzerá. Dôkazom sú fotky z jej aktuálnej dovolenky, ktorú si spoločne s manželom, režisérom Michaelom Polishom užíva na havajskom ostrove Oahu. Herečka sa premávala po pláži v šortkách, ktoré z nej takmer spadli a jej kostantný hrudník nevyzeral prílíš zdravo. 

Kate viažu k spomínanému ostrovu príjemné spomienky. Práve tam sa nakrúcal film Osudové leto, ktorý ju preslávil. Na instagrame sa v týchto dňoch pochválila fotografiou s čašníčkami z obľúbenej reštaurácie. „Ubehlo už zhruba 15 rokov a tieto dámy si stále pamätajú moju objednávku. Každé ráno som tu mala raňajky. Jedlo je lahodné a obsluha veľmi milá a úctivá,” pripísala k momentke blondínka, ktorá však pôsobí dojmom, akoby sa potrave už dlhšiu dobu vyhýbala. 

Kate Bosworrth je krásna žena, no jej figúra je až príliš vychudnutá.
Zobraziť galériu (5)
Kate Bosworrth je krásna žena, no jej figúra je až príliš vychudnutá.  (Zdroj: profimedia.sk)


Pozrite si tiež: Hollywoodska kráska v nahých scénach: Prsia ukázala na príkaz manžela!


Viac o téme: Kate Bosworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu