Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Vycivený herec neprestáva šokovať: Dokedy chce trýzniť svoje krehké telo?

Matthew McConaughey svoje vycivené telo trápi diétami a cvičením v posilňovni. Zobraziť galériu (13)
Matthew McConaughey svoje vycivené telo trápi diétami a cvičením v posilňovni. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále nemá dosť! Už niekoľko dní nielen fanúšikovia, ale aj zástupcovia médií apelujú na Matthewa McConaugheyho (42), aby svoju zúboženú telesnú schránku prestal trápiť striktným režimom. Zdá sa však, že niekdajší Casanova aj naďalej vytrvalo nasleduje svoj vytýčený cieľ. Svoje vychudnuté telo stále ničí diétami a drinou v posilňovni.

Chce si svojou drastickou premenou poistiť Oscara? Nie je nijakým tajomstvom, že hollywoodske hviezdy získavajú ocenenie Filmovej akadémie aj za radikálne zmeny svojho zovňajšku. Naposledy sa to podarilo Natalie Portman, ktorá si zlatú sošku odniesla ako útla baletka v dráme Čierna labuť. Matthew McConaughey sa už čoskoro zhostí úlohy obete AIDS v snímke The Dallas Buyer's Club a svoju prípravu ženie do ozajstných extrémov.

Tento týždeň sme vás informovali, že americký štyridsiatnik kvôli prísnym diétam tak zoslabol, že ho na nedeľňajšej omši musela pri chôdzi podopierať vlastná matka. To pre herca však rozhodne nebol dostatočný varovný prst. Už o niekoľko dní neskôr ho totiž paparazzi zastihli na ceste z posilňovne.

Matthew sa pred odchodom z fitnescentra poriadne naobliekal a svoju identitu sa pokúšal maskovať čiapkou, cez ktorú mal prehodenú kapucňu. Aj napriek niekoľkým vrstvám oblečenia však bolo zrejmé, že sa jeho mušia váha k lepšiemu nepohla. Vpadnuté líca mu navyše pridávali zopár rokov a výsledný dojem bol ešte žalostnejší než naposledy. Otázne ale je, dokedy takúto tortúru telo niekdajšieho fešáka vydrží. Je totiž isté, že pri súčasnom životnom štýle ho fyzické sily skôr či neskôr nadobro opustia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu