Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Chcú ho vyhladovať na smrť? Vyziabnutý herec už nevládze ani chodiť!

Vysilený Matthew McConaughey je pri chôdzi podopieraný matkou Mary. Zobraziť galériu (16)
Vysilený Matthew McConaughey je pri chôdzi podopieraný matkou Mary. (Zdroj: profimedia.sk)

AUSTIN – Je na konci so silami! Keď sa Matthew McConaughey (42) podujal na náročnú úlohu v novom filme, zrejme ani netušil, aká drastická tortúra ho čaká. Po mesiacoch hladovania prišiel o všetky zásoby tuku a značný úbytok pocítilo aj jeho svalstvo. Niekdajší švihák je taký vyčerpaný, že ho pri chôdzi musí podopierať vlastná matka.

V diétach už zašiel naozaj priďaleko! Aj keď hollywoodske hviezdy sú na extrémne premeny svojho zovňajšku takpovediac zvyknuté, Matthew McConaughey kvôli najnovšej role vážne hazarduje so svojím zdravím. V pripravovanej snímke The Dallas Buyer's Club totiž stvárňuje Rona Woodroofa bojujúceho s nevyliečiteľnou chorobou AIDS. Pre čo najdôveryhodnejší výzor schudol už 14 kíl a vyzerá zúboženejšie než kedykoľvek predtým.

Neuveriteľne krehkú postavu amerického herca paparazzi v nedeľu zastihli na svätej omši v texaskom meste Austin. Na tej sa zúčastnil s celou rodinou – manželkou Camilou Alves, synom Levim, dcérou Vidou, rodičmi aj svokrovcami. Matthewovo ťažko skúšané telo hladom zoslablo až natoľko, že ho na ceste z kostola musela podopierať matka Mary. Niekdajší hollywoodsky Casanova by síce mal byť pod prísnym dohľadom lekárov, už na prvý pohľad však pôsobí ako na pokraji svojich fyzických síl.

Výbornému zdraviu sa zatiaľ teší aspoň hercova manželka Camila, ktorá momentálne čaká svoj tretí prírastok do rodiny. Brazílska modelka svoje zväčšujúce sa bruško síce ukryla pod dlhými šatami, no vyzerala veľmi uvoľnene a spokojne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu