Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexbomba Pamela opäť v červených plavkách: Po 15 rokoch dráždi iba z diaľky!

Pamela Anderson v červených plavkách v seriáli Pobrežná hliadka a v súčasnosti Zobraziť galériu (19)
Pamela Anderson v červených plavkách v seriáli Pobrežná hliadka a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO – Vrátila sa do niekdajších čias! Odkedy Pamela Anderson (45) dráždila zraky mužských fanúšikov v záchranárskych plavkách, ubehlo už 15 rokov. Od obdobia svojej najväčšej slávy v seriáli Pobrežná hliadka síce zostarla, na pláži však stále vyvoláva nemalý rozruch. Nájdete medzi zábermi nejaký rozdiel?

Duchom nestarne! Silikónová blondínka, ktorá stvárňovala postavu C. J. Parker, predstavovala jedno z najväčších lákadiel populárneho seriálu Baywatch. Pamela Anderson v červených plavkách však dokáže rovnaký záujem vzbudiť u opačného pohlavia aj po uplynutí 15-ich rokov. Minimálne do chvíle, kým sa na ňu objektív či oko kamery nepozrie poriadne zblízka.

V závideniahodnej forme si herecká hviezda tento týždeň oprášila svoje spomienky na pobreží brazílskej metropoly. Tamojšiu pláž si zvolil štáb na nakrúcanie reklamy s blondínkou v hlavnej úlohe. Herec, ktorý mal tú česť zhostiť sa roly „obete“, si ochotne počkal aj na filmové dýchanie z úst do úst.

Pamela s plavákom v akcii ukázala, že aj s odstupom času sa môže pochváliť vypracovanou postavičkou ako lusk. Výrazné líčenie však ani tentoraz nedokázalo zamaskovať jej vyžitú tvár.

Fanúšikovia, pre ktorých je prsnatá štyridsiatnička stále sexsymbolom, majú smolu. Pamela totiž momentálne hviezdi v tanečnej šou, pred ktorou sa zaprisahala, že sa až do jej konca vzdá mužov. A to aj napriek tomu, že to pre ňu vôbec nie je jednoduché: „Je to ťažké, keď sa na vás každý deň lepí upotený chlap. Cítim sa žiadostivá. Ale snažím sa, naozaj sa snažím.“ Uvidíme, dokedy jej toto sebazaprenie vlastne vydrží. Na párty v Riu sa totiž s pohárikom v ruke lascívne obtierala o neznámeho mladíka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu