Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V Benátkach to vrie: Zažiarila Bond Girl, no presvitali aj bombarďáky!

Na prebiehajúcom fesitvale v Benátkach nie je núdza o honosné róby ani odvážne detaily. Zobraziť galériu (10)
Na prebiehajúcom fesitvale v Benátkach nie je núdza o honosné róby ani odvážne detaily. (Zdroj: SITA)

BENÁTKY – Je sa na čo pozerať! Filmové festivaly sú už tradične prehliadkou nielen kinematografických chuťoviek, ale tiež šatníka dám zvučných mien. Ani v talianskom meste na vode momentálne nechýba noblesa spolu s extravaganciou. Ne červenom koberci sa to hemží rafinovanosťou, ale aj pikantnými detailmi.

 

 

 

Olga Kurylenko
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
Na 69. ročníku filmového festivalu v Benátkach sa doteraz najviac podarilo zabodovať francúzskej herečke a modelke Olge Kurylenko. Jedna z krások agenta Jamesa Bonda oslnila v honosnej čiernej róbe z priehľadného materiálu, čipky a kože. Na premiére snímky To The Wonder stála v stredobode pozornosti a tromfla všetky dámy.
Laetitia Casta
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
O poriadny rozruch sa postarala aj Olgina krajanka Laetitia Casta. Tá si to pred zástupcov médií namierila v odvážnej čipkovanej róbe, ktorá už z diaľky pripomínala priehľadnú záclonu. Pod ňou sa však príliš vábne prekvapenie neskrývalo. Herečka totiž vytasila sťahujúce nohavičky veľkosti XXL. Od modelky s výstavnými krivkami takéto bombarďáky nečakal naozaj nikto.
Kate Hudson
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
V závideniahodnej forme sa pred paparazzmi vyzvŕtala aj pôvabná blondínka Kate Hudson. Od jej druhého pôrodu uplynul už viac než rok a na jej krivkách niet po tehotenstve ani stopy. Premiéru filmu The Reluctant Fundamentalist si užila v zlatej róbe s ukážkovým dekoltom.
Madisen Beaty
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
V štýle haute-couture sa predviedla len 17-ročná americká hviezdička Madisen Beaty. V tínedžerskom veku sa jej totiž ušla rola v snímke The Master, ktorú spolu so zvyškom hereckého obsadenia prišla odprezentovať na Apeninský polostrov. A treba uznať, že medzi tamojšiu smotánku sa ani nemohla uviesť lepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu