Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Čerticou aj v 70-tke? Talianska veteránka sa strápnila s rohmi na hlave!

Marina Ripa Di Meana na červenom koberci ako rohatá čertica Zobraziť galériu (2)
Marina Ripa Di Meana na červenom koberci ako rohatá čertica (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY – Šliapla vedľa! Filmové festivaly bývajú prehliadkou nielen kinematografických skvostov, ale tiež garderóby známych žien. Sedemdesiatnička Marina Ripa Di Meana však na 69. ročník benátskeho festivalu tou správnou nohou nevkročila. Počas otváracieho ceremoniálu pôsobila ako na maškarnom bále – z hlavy jej trčali rohy.

Nemala svoj deň? O talianskych stáliciach smotánky je známe, že svoje outfity a doplnky starostlivo vyberajú v spolupráci s poprednými návrhármi zvučných mien. Marina Ripa Di Meana však červený koberec na benátskej pôde zobrala na ľahkú váhu. Za extravagantný výstrelok ju svetoví kritici zniesli pod čiernu zem. Tí domáci si už zrejme zvykli.

Zatiaľ čo dámy v jej rokoch nosia do spoločnosti elegantné klobúčiky, celebrita v dôchodcovskom veku zariskovala. Na úvodné podujatie a zároveň premiéru snímky The Reluctant Fundamentalist dorazila s dvomi čiernymi rohmi, z ktorých jej do tváre pretŕčal priehľadný závoj. Tento prehrešok v štýle Lady Gaga pôsobil v kombinácii s jej elegantnou róbou ako päsť na oko. Hra na čerticu hviezde jej formátu neprešla a zástupcovia médií si na jej adresu neodpustili zopár žartov.

Marina je talianskou spisovateľkou, herečkou, režisérkou, štylistkou a televíznou osobnosťou. Počas svojej rozsiahlej kariéry už stihla vydať až dve autobiografie (v roku 1984 a 1988), ktoré sa okamžite stali bestsellermi a námetmi na veľmi úspešné snímky. Na staré kolená by však zo svojej povestnej recesie naozaj mala trošku ubrať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu