Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyzývavá aristokratická nevesta: V týchto šatách si trúfala ísť pred oltár?

Novomanželia Lady Mary Charteris a Robbie Furze
Novomanželia Lady Mary Charteris a Robbie Furze (Zdroj: profimedia.sk)

GLOUCESTERSHIRE – Ani v kostole sa neostýcha! O prominentných nevestách, a zvlášť tých s urodzeným pôvodom, je známe, že na sobáš volia skôr konzervatívnejšie róby. Týmto nepísaným pravidlom sa však modelka Lady Mary Charteris (24) včera neriadila. Do kostola si to namierila v poriadne odvážnych šatách.

Všetky oči lipli na nej! Počas svadby je takmer v každej kultúre stredobodom pozornosti práve nevesta, ktorá má na sebe vyberaný outfit a doplnky. Vydajachtivá Lady Mary Charteris svoj obrad síce takisto poňala v tradičnom štýle, no v bielej róbe nakoniec ukázala viac, ako sa na slušnú budúcu manželku patrí. Svoje „áno“ frontmanovi kapely The Big Pink povedala s odhaleným pupkom.

Našuchorenú sukňu a romantický závoj dopĺňal priehľadný zvršok, ktorý z modelkinho tela príliš nezakrýval. Cudnosť v podobe dekoltu bez podprsenky tak chránili len dva miniatúrne kúsky saténu. Čudovať sa tomuto extravagantnému výtvoru však naozaj nemožno. Pochádza totiž z dielne návrhárky Pam Hogg, ktorá sa môže pochváliť vskutku uletenou klientelou. Medzi jej najväčšie fanúšičky patrí, napríklad, kontroverzná Lady Gaga.

Blondínkin nastávajúci rocker Robbie Furze stavil na tmavomodrý oblek s prúžkami. Z neobjasnených dôvodov si však aj on niesol svoju svadobnú kytičku. Lady Mary k oltáru odviedol vlastný otec so šľachtickým titulom Earl of Wemyss. Na prominentnej svadbe nechýbala ani tehotná speváčka Lily Allen s rastúcim bruškom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu