Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Britney Spears v životnej forme: Pozrite na tú postavičku v plavkách!

Britney Spears svoje telo potrápila, výsledok však stojí za to. Zobraziť galériu (11)
Britney Spears svoje telo potrápila, výsledok však stojí za to. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Sexi ako zamladi! Hoci Britney Spears (30) v šoubiznise prerazila ako štíhla tínedžerka, tehotenstvá na jej postave narobili poriadnu šarapatu. Po období, kedy sa pohybovala s váhou ako na hojdačke, prišla dlho očakávaná zmena. Blondínka po čase vystavila v bikinách krivky, ktoré stoja za pohľad.

Má čo ukázať! Aj keď fanúšikovia Britney Spears po mnohých spackaných koncertoch odpísali do starého železa, hudobná hviezda v tridsiatke konečne chytila druhý dych. Kvôli porotcovskému kreslu v speváckej šou X Factor na svojej figúre poriadne zapracovala. S výsledkom tvrdej driny pod dohľadom trénera je spokojná, a to plným právom. Pozrite si čerstvý záber ako dôkaz.

„Zabávam sa na slnku... Nechcem, aby leto skončilo!“ týmito slovami speváčka okomentovala fotografiu, ktorú zverejnila na svojom konte v mikroblogovacej sieti Twitter. V kvietkovaných plavkách nechala vyniknúť opálenej pokožke a poctivo vyformovaným partiám. Ako zvodná dvojnásobná mamička sa totiž môže pochváliť plochým bruškom a svalnatými nohami.

Napriek tomu, že zobrať Britney do porotcovskej partie bol značný risk, kat Simon Cowell neľutuje. Popová princezná totiž žne obrovské úspechy nielen ako hudobníčka, ale aj ako stelesnenie ženského sexepílu. Svoju úlohu však vníma skôr ako poslanie. „Som nadšená, pretože som nikdy predtým nič také nerobila. Je to úžasný proces, ktorého môžem byť súčasťou. Môžeme napĺňať niekoho sny,“ prezradila na margo toho, ako vníma televíznu šou. Zdá sa, že po náročnom období je opäť na správnej ceste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu