Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Aj malá Suri Cruise vie, čo je drina: Útle telíčko už formuje na hrazde!

Suri Cruise v útlom veku okúsila tvrdý chlebík gymnastky. Zobraziť galériu (6)
Suri Cruise v útlom veku okúsila tvrdý chlebík gymnastky. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Bábiku vymenia za cvičebný úbor! Aj keď Suri Cruise jednoznačne patrí k najrozmaznanejším deťom šoubiznisu, mama Katie Holmes (33) jej pohybovú výchovu nezanedbáva. Jedinú ratolesť prihlásila na hodiny gymnastiky, kde 6-ročné dievčatko poctivo zarezáva na hrazde a na žinenkách.

Rastie z nej budúca olympionička? Suri Cruise pred objektívmi paparazzov už nejedenkrát dokázala, že hereckého talentu zdedila po svojich rodičoch viac než dosť. Je však celkom možné, že v ich šľapajách v budúcnosti kráčať nebude. V útlom veku totiž začala s náročnými pohybmi, vďaka ktorým jej krehká postava začína naberať prvú svalovú hmotu.

Hoci dcéru Toma Cruisea najčastejšie vidieť v princeznovských šatách pobehovať po butikoch, tento týždeň si takpovediac dala do tela. Mama ju totiž priviedla na hodinu gymnastiky, kde sa nahodila do ružového dresu a pod dohľadom osobnej trénerky cvičila na hrazde. Oči z nej však nespustila ani pyšná Katie, ktorá ju po celý čas sledovala z tribúny pre divákov.

Napriek tomu, že najlepšie zarábajúci herec bude po rozvode obe dievčatá mesačne dotovať sumou „len“ 33 tisíc dolárov, finančná situácia ich netrápi. Brunetka si totiž nedávno vyrazila na nákupy, na ktorých oplieskala úctyhodnú sumu peňazí. Šatník si obohatila o bielizeň za 10 tisíc a topánočky v hodnote 15 tisíc dolárov. „Chce svetu ukázať, kým naozaj je – krásnou, sebavedomou a talentovanou ženou, ktorá našla rovnováhu medzi povinnosťami slobodnej mamičky a prosperujúcou kariérou,“ vysvetlil zdroj z jej blízkeho okolia magazínu National Enquirer. Katie si tak zrejme kompenzuje život po boku exmanžela, ktorý k nej vraj príliš veľkorysý nebol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu