Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Desivý strach pochudnutého Toma Cruisea: Nočná mora z rakoviny!

Tom Cruise Zobraziť galériu (12)
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Obavy o vlastné zdravie! Hoci sa Tom Cruise (50) navonok tvári ako šťastný a usmievavý single otec, v súkromí prežíva mimoriadne krušné chvíle. Môže za to nelichotivá rodinná história, ktorá ho dohnala k trýznivému strachu o svoj život. Úspešný herec sa zožiera kvôli rakovine.

Prechádza si nočnou morou! Odkedy Tom Cruise prekročil prah päťdesiatky, uplynulo len niekoľko mesiacov. Hollywoodsky Casanova sa však dlhé roky udržiava vo vynikajúcej kondícii a na adresu svojho zovňajšku neustále žne samé komplimenty. Napriek tomu sa herecká hviezda trápi viac než kedykoľvek predtým. Môže za to vážna choroba, kvôli ktorej bol Tomov otec v jeho veku už rok po smrti.

„Tom v júli oslávil päťdesiatku a je presne o rok starší ako jeho otec, keď zomrel. Má malú dcérku, o ktorú sa treba postarať, preto sa zaoberá otázkami vlastnej smrti,“ prezradil zdroj blízky americkému hercovi v rozhovore pre plátok National Enquirer. Otcom najlepšie zarábajúceho hrdinu vo svete kinematografie bol Thomas Mapother III, ktorý zomrel 9. januára 1984. Skosila ho rakovina konečníka s metastázami.

Starosti o Tomov zdravotný stav si robí aj jeho najbližšia rodina. Tá svoje obavy vyjadrila najmä v čase, keď si obletovaný fešák prechádzal bleskovým rozvodom s Katie Holmes a nárazovo zhodil až vyše sedem kilogramov. „Šatstvo na ňom len tak visí. Nemyslím si, že Tom na seba patrične dohliada,“ prezradil jeden z členov hercovej famílie. Ostáva teda dúfať, že Cruise pravidelné prehliadky nepodcení a jeho desivá nočná mora sa nakoniec nenaplní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu