Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Scientológovia bojujú o Toma Cruisea: Špeciálne pravidlá iba pre neho!

Tom Cruise s dcérou Suri Zobraziť galériu (9)
Tom Cruise s dcérou Suri (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Držia sa ho zubami-nechtami! Tom Cruise (50) kvôli scientologickej cirkvi, ktorú vyznáva, prišiel o manželku Katie Holmes (33) aj biologickú dcéru Suri. Niet sa preto čo čudovať, že pre záchranu vzťahu so 6-ročnou ratolesťou chcel zo sekty vystúpiť. Také jednoduché to však nebude – už ho vábia špeciálnymi ústupkami.

Svojej ovečky a jej miliónov sa len tak nevzdajú! Hoci je Tom Cruise najlepšie zarábajúci herec planéty, svoju najmladšiu dcéru nevidel už dva mesiace. Kolegovia ho pred médiami síce ospravedlňujú pracovnými povinnosťami, v skutočnosti však americkému Casanovovi bránila v styku s rodinou scientológia. Katie Holmes totiž z tohto spoločenstva vystúpila a Suri chodí na katolícku školu.

Keďže Tomovi na dievčatku očividne záleží a chce sa podieľať na jeho výchove, zvažoval pomerne radikálny krok – opustiť scientológov a zbaviť sa akýchkoľvek záväzkov voči nim. To sa však samotným predstaviteľom sektárskeho združenia nepozdáva. Komunikáciu s dcérou mu nakoniec výnimočne umožnili.

„Kvôli Tomovi už obišli pravidlá. Ak by bol Tom akýmkoľvek iným scientológom, nedovolili by mu naďalej sa stretávať a udržiavať komunikáciu s Katie alebo Suri, pretože ony viac nie sú členkami,“ vysvetľuje bývalá prezidentka scientologického centra pre celebrity Nancy Many. Tá zároveň naznačila, že ostatní sektári sa môžu cítiť diskriminovaní: „Cruise už doteraz nejaký čas so Suri strávil, len vďaka tomu kým je. To naštvalo ostatných rodičov a deti súčasných scientológov, ktorí so svojimi milovanými nemôžu hovoriť.“

Či sa herec nakoniec odhodlá vystúpiť zo scientológie, ukáže až čas. Podľa magazínu Star si však americká hviezda neváha vyhodiť z kopýtka aj s tými priateľmi, ktorí do jeho sekty nepatria.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu