Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyškerená ex Toma Cruisea: Úsmev na pol tváre a pod nosom herpes!

Katie Holmes od rozdávania širokých úsmevov neodradil ani herpes. Zobraziť galériu (11)
Katie Holmes od rozdávania širokých úsmevov neodradil ani herpes. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Úsmev od ucha k uchu! Odkedy sa Katie Holmes (33) rozviedla s Tomom Cruiseom (50), jej súkromný život aj kariéra sa rozprúdila na plné obrátky. Niet sa preto čo čudovať, že pred médiami žiari spokojnosťou. Jej mierne preafektovanú tváričku však naposledy špatil opar.

Nemá sa na čo sťažovať! Po tom, čo Katie Holmes označila manžela za scientologického despotu a požiadala o rozvod, otvorili sa jej brány dokorán k mnohým príležitostiam. Najnovšie tak žne úspechy na doskách, ktoré znamenajú svet. Vychytený Broadway jej totiž momentálne leží pri nohách s hrou Dead Accounts. Nielen na after-párty a po predstaveniach tak brunetka rozdáva široké úsmevy na všetky strany.

Hollywoodska kráska tento týždeň uviedla svoj čerstvý herecký počin v najlepšom svetle. Medzi médiá zamierila v zaujímavých šatách a vo výbornej nálade. Do objektívu neustále cerila horný aj spodný oblúk zuboradia. Jedinou chybičkou krásy bol zhluk drobných pľuzgierikov, ktorý sa jej usalašil rovno pod nosom. Pred pohotovými paparazzmi ich nedokázal zakryť ani mejkap.

Katie je spokojná nielen v oblasti svojej hviezdnej dráhy, ale aj s výchovou jedinej dcéry Suri. Tom Cruise si zatiaľ otcovské práva príliš nenárokuje, vďaka čomu budú obe dievčatá spolu aj počas blížiacich sa sviatkov. „Katie a Tom sa sústreďujú na Suri ako na časť rozvodovej dohody. Suri strávi Vianoce s Katie a jej rodinou, no počas prázdnin navštívi aj otca,“ prezradil zdroj z okolia novej divadelnej stálice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu