Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cruiseova ex nosí po rozvode deravé blúzky: Žgrloš Tom jej nedal ani cent!

Katie Holmes s dcérou Suri a s dierou pod pazuchou Zobraziť galériu (14)
Katie Holmes s dcérou Suri a s dierou pod pazuchou (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Čakajú ju ťažké časy! Hoci sa Katie Holmes (33) na mizine zrejme nikdy neocitne, na niekdajší luxus pod krídlami Toma Cruisea (50) môže zabudnúť. Ohrdnutý exmanžel jej totiž poriadne priškrtil kohútik peňazí. Úbohá herečka tak vo veľkom recykluje blúzky. Aj tie deravé!

Nemá na nové? Odkedy sa Katie Holmes s dcérou zbalila a utiekla od zákonnej polovičky, v očiach médií sa stala hrdinkou bojujúcou za svoje práva a proti sientologickému fanatizmu. Na tom sa síce nič nezmenilo, no z rozprávkovej renty sa po rozvode stal len vzdušný zámok – brunetka obišla naprázdno. A ako by to nestačilo, v uliciach sa objavila s deravou blúzkou.

Po stíchnutí mediálnej búrky sa život Katie a jej jedinej ratolesti vrátil do starých koľají. Obe dievčatá si cez víkend vyrazili na jedno z newyorských ihrísk, aby naplno využili svoj voľný čas bok po boku. Na odchode sa však lenivá a rozmaznaná Suri už opäť vyštverala mame do náručia. Hollywoodska kráska si šesťročné dievča chtiac-nechtiac pritúlila, odhalila však pritom módne faux-pas v podpazuší.

Aj keď sa spočiatku špekulovalo, že herecká hviezda a matka na plný úväzok získa od Cruisea približne 18 miliónov dolárov, z tejto sumy nakoniec celkom vzišlo. V rozvodovom vyrovnaní bolo totiž odklepnuté len výživné na Suri v hodnote 400 tisíc dolárov ročne. Na áčkového hrdinu strieborného plátna, ktorý za uplynulých 12 mesiacov zarobil 75 miliónov, teda vôbec nejde o horibilnú čiastku. Zrejme sa však chcel vyhnúť tomu, aby z týchto peňazí podporoval aj exmanželku a jej šatník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu