Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Náruživá dvojníčka Angeliny Jolie bodla taxikára: Odmietol s ňou sex!

Luminita Perijoc si rozbehla kariéru na fyzickej podobnosti s hollywoodskou hviezdou Angelinou Jolie. Zobraziť galériu (8)
Luminita Perijoc si rozbehla kariéru na fyzickej podobnosti s hollywoodskou hviezdou Angelinou Jolie. (Zdroj: Radar Online)

BUKUREŠŤ – Tá má ale chúťky! O Angeline Jolie (37) je známe, že v posteli je hotovou dračicou a nebráni sa ani pikantnejším praktikám. Podobnosť nielen v tomto smere sa objavila aj u jej rumunskej dvojníčky Luminity Perijoc (30). V tej sa prebudila taká sexuálna žiadostivosť, že kvôli nej takmer zabila taxikára.

Do tretice všetko dobré! Týmto heslom sa zrejme riadila exotická kráska, ktorá si svoju kariéru buduje na nápadnej podobnosti s hollywoodskou sexicou Angelinou Jolie. Momentálne má však Luminita Perijoc vážne opletačky so zákonom. Polícia ju totiž zatkla po tom, čo nožom bodla do hlavy miestneho taxikára. Dôvod jej konania je pritom naozaj zarážajúci. Šofér taxislužby Nicolae Stan ju odmietol sexuálne uspokojiť po tretí raz.

Náročnú zákazníčku vodič údajne uspokojil orálne dvakrát, no to jej na sedadle auta nestačilo. Pod zámienkou, aby jej vyniesol tašky, ho lákala do bytu, kde od neho požadovala ďalšie „číslo“. Keď neustále odmietal podrobiť sa jej žiadostivým túžbam, vytiahla vraj nôž a chladnokrvne ho pobodala.

Ponížený šofér je teraz stredobodom pozornosti médií, ale tiež priateľov a známych, ktorí žartujú na jeho účet. „Je to strašné. Teraz som ako miestna celebrita, každý o mne hovorí. Nechápu, prečo som ju odmietol. Ale oni nevedia, aké to je, keď rozzúrená žena kričí a mieri na vás nožom. Každý by to považoval za nemožné s nožom na krku,“ bráni sa Stan. O sexe s jednou najatraktívnejších žien určite sníval, no svoju šancu z pochopiteľných dôvodov nevyužil.

Taxikár sa zo zranení lieči v nemocnici, kde mu ošetrili až šesť bodných rán. Polícia už zvažuje aj verziu, že dvojníčka hollywoodskeho sexsymbolu bola v čase útoku pod vplyvom liekov alebo iných látok.

Luminita je obrovskou obdivovateľkou Angeliny Jolie a sama sa štylizuje do jej roly. Ako potvrdil aj vodič osudného taxíka, na odmietnutie nebola zvyknutá. Rumunská celebrita sa totiž okamžite rozzúrila do nepríčetnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu