Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Lúpež počas súlože: Na mladíka v tom najlepšom vytiahla revolver!

Amanda Jean Linscottová
Amanda Jean Linscottová (Zdroj: mugshots.com)

PORT CHARLOTTE - Mladú ženu z Floridy obvinila tamojšia polícia z ozbrojenej lúpeže, keď počas pohlavného styku s neznámym mužom na neho v aute vytiahla pištoľ. Ten stratil kontrolu nad vozidlom a narazil do stromu.

Dvadsaťšesťročná Amanda Jean Linscottová sa so svojou obeťou zoznámila v bare v meste Port Charlotte, kde bola s priateľkou. Potom všetci traja odišli do domu, kde mali spolu sex. Po niekoľkých hodinách sa obe ženy vrátili do mesta.

Linscottovej kamarátka neskôr mužovi zavolala s tým, aby sa znovu stretli. Ten súhlasil. Na dohodnuté miesto však namiesto nej prišla Amanda. Neskôr sa dvojica rozhodla previezť na aute. Počas jazdy sa opäť intímne zblížila a došlo aj na súlož.

Muža prekvapilo, keď si v tej najnevhodnejšej chvíli od neho Jean vypýtala peniaze. Keď jej povedal, že žiadne nemá, lebo ich dal jej priateľke, vytiahla na neho revolver. "Udrel som ju do tváre, aby sa zľakla a zbraň jej vypadla z ruky," vypovedal na polícii.

Vo víre fyzického súboja mladík stratil kontrolu nad autom a narazil do palmy, ktorá lemovala cestu. Linscottová vyliezla z auta a utiekla preč. Krátko nato ju zadržala polícia a obvinila z trestného činu ozbrojenej lúpeže. Momentálne sa nachádza vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu