Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Večierok Angeliny Jolie a Brada Pitta v romantickom sídle: Bude svadba?!

Angelina Jolie a Brad Pitt tvoria pár od roku 2005 Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie a Brad Pitt tvoria pár od roku 2005 (Zdroj: SITA)

MIRAVAL - Hviezdny herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt cez víkend v ich francúzskom sídle Chateau Miraval údajne organizuje veľkolepý večierok. Médiá na celom svete preto momentálne špekulujú o tom, či sa nechystá svadba.

Na miesto už dorazili Pittovi rodičia i klenotník Robert Procop, ktorý navrhol Angelinin snubný prsteň. Ako prezradil denníku The Sun zdroj blízky dvojici, oficiálne ide o oslavu 50. výročia sobáša hercových rodičov, no niektorí hostia sú presvedčení, že ich v skutočnosti čaká svadobný obrad Jolie a Pitta.

Podľa agentúry Reuters miestne úrady o ničom nevedia a nie je jasné, ako by sa hercom podarilo obísť zákon, že sobášiť sa smie len na radnici.

Angelina Jolie a Brad Pitt tvoria pár od roku 2005. Zoznámili sa pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci (2005), keď bol herec ešte ženatý s Jennifer Aniston. Jolie má za sebou manželstvá s Jonnym Lee Millerom a Billym Bobom Thorntonom, Pitt chodil napríklad s Gwyneth Paltrow či Juliette Lewis. Dvojica spolu vychováva šesť detí - Maddoxa, Paxa a Zaharu si adoptovali, Shiloh a dvojčatá Knox a Vivienne sú ich biologickými deťmi.

Hviezdny pár sa zasnúbil v apríli. "Je to sľub do budúcnosti a ich deti sú veľmi šťastné. Dátum svadby zatiaľ neurčili," potvrdila vtedy hercova manažérka Cynthia Pett-Dante. Pitt už v januári pre magazín The Hollywood Reporter prezradil, že by oscarovú herečku chcel požiadať o ruku najmä pre prosby ich potomkov. "Veľmi by sme to chceli, pre naše deti to znamená stále viac a viac," uviedol. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu