Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na nerozoznanie od zosnulého otca: Spoznávate sexsymbol v jeho malej dcére?

Matilda už ako šesťročná pripomína presný obraz otca, ktorý sa jej detstva nedožil. Zobraziť galériu (9)
Matilda už ako šesťročná pripomína presný obraz otca, ktorý sa jej detstva nedožil. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Akoby mu z oka vypadla! Mal sľubne rozbehnutú kariéru áčkového herca, rozkošnú ratolesť a obdiv tisícok žien po celom svete. Ešte pred dovŕšením tridsiatky však nečakane zomrel, čím zarmútil nielen celý Hollywood. Jeho črty tváre však prežívajú dodnes v podobe dcéry, ktorá je otcovou vernou kópiou.

Gény nezaprie! Hoci Matilda Ledger v októbri oslávi ešte len siedme narodeniny, už teraz je jasné, na koho zo svojich známych rodičov sa podala. Čím je staršia, tým viac pripomína otca, o ktorého náhle prišla už ako dvojročná. Spomienky naňho si vytvoriť pravdepodobne nestihla, no pripomenúť si ho bude môcť pri každom pohľade do zrkadla. Zdedila totiž navlas rovnaké črty, akými u opačného pohlavia žal úspechy legendárny Heath Ledger (†28).

Plavovlasé dievčatko si tento týždeň užívalo nákupy s mamou Michelle Williams (31). V uliciach Mekky americkej kinematografie sa dievčatá prechádzali ruka v ruke nahodené v ľahkých letných šatách. Aj keď sa na verejnosti najčastejšie pohybujú v spoločnosti herečkinho priateľa Jasona Segela, ten po ich boku tentoraz chýbal. Nahradila ho dáma v zrelom veku, ktorá by mohla byť Michellinou matkou.

Smutným faktom zostáva, že Matilda bude môcť svojho biologického otca spoznať už len prostredníctvom jeho snímok. Do repertoáru jej mama v neskoršom veku s určitosťou zaradí batmanovku Temný rytier, v ktorej Ledger s úlohou Jokera priam exceloval. Za náročnu rolu právom získal množstvo ocenení vrátane zlatej sošky Oscara. Tú si však už osobne prevziať nestihol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu