Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa herečka sa maskovala, no tie plavky... Nik ju neprehliadol!

Michelle Williams Zobraziť galériu (4)
Michelle Williams (Zdroj: SITA)

BAHAMY - Neprehliadnuteľná! Taká je Michelle Williams (37), keď sa ukáže na pláži. Dokazujú to zábery, ktoré majú na svedomí bulvárni fotografi. Vdovu po Heathovi Ledgerovi (†29) nafotili počas dovolenky, ktorú trávila s dcérou a svojou láskou - Andrewom Youmanom. Blonďavá herečka si kryla hlavu klobúkom a na očiach mala slnečné okuliare. Vďaka plavkám výraznej červenej farby však nezostala bez povšimnutia.

Herečka Michelle Williams bola tiež jednou z hviezd, ktoré nechýbali na odovzdávaní Zlatých glóbusov. Tam najviac zaujala veľkým prsteňom, o ktorom tvrdila, že je len obyčajným šperkom. Dôrazne sa tak snažila vyvrátiť dohady, že ju finančný poradca Andrew Youman požiadal o ruku. 

Spomínaný "obyčajný šperk" však mala na prste aj počas dovolenky na Bahamách. Oblečená v jednodielnych červených plavkách vyzerala Michelle skvele. Vynadívať sa na ňu nevedel nielen jej partner, ale tiež paparazzi. Tí ju spoznali aj napriek tomu, že klobúk a okuliare jej mali zaručiť anonymitu.  

Michelle Williams pobehovala po pláži v červených plavkách, vďaka ktorým bola neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (4)
Michelle Williams pobehovala po pláži v červených plavkách, vďaka ktorým bola neprehliadnuteľná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michelle Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu