Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kedysi fešný James Bond, dnes pupkáč: Mám brucho, tučné brucho!

Pierce Brosnan ako legendárny James Bond. Zobraziť galériu (7)
Pierce Brosnan ako legendárny James Bond. (Zdroj: 1995 United Artists)

HAVAJ - Do svojho starého smokingu by sa teraz nezapol! Pierce Brosnan (62) bude už v očiach mnohých naveky zapísaný ako agent James Bond. Viacerí fanúšikovia sa zhodujú, že práve on stvárnil túto úlohu najlepšie a spomedzi šiestich predstaviteľov mal najviac charizmy. Tú má rodák z Írska dodnes, no jeho postava už nie je to, čo to bývalo. Paparazzi ho počas dovolenky nafotili vo vlnách, kde bol jeho "kotol" neprehliadnuteľný.

Aj hviezdy starnú! A výnimkou nie je ani herec Pierce Brosnan, ktorý stvárnil Agenta 007 v legendárnych bondovkách - Zlaté oko, Zajtrajšok nikdy nezomiera, Jeden svet nestačí a Dnes neumieraj. Pribúdajúce roky sa na hercovi pochopiteľne podpísali, čoho dôkazom sú aj jeho najnovšie fotky. 

Známy herec si aktuálne užíva chvíle oddychu na Havaji, kde ho zvečnili bulvárni fotografi. Tým Pierce pózoval v pestrofarebných plavkách a s vyvelným bruchom, ktoré sa ani nenamáhal nejako skrývať či sťahovať. Predstaviteľ legendárneho agenta si je dobre vedomý, že aj napriek veľkému pupku, šedinám a vráskam je stále dosť charizmatický a na nezáujem žien sa nemôže sťažovať. Chvályhodné však je, že on má oči len pre svoju dlhoročnú manželku Keely.


James Bond vyvenčil kyprú manželku: Ona ukázala faldy, Agent 007 vráskavú tvár!


Z Pierca Brosnana je stále charizmatický, ale už aj riadne pupkatý šesťdesiatnik.
Zobraziť galériu (7)
Z Pierca Brosnana je stále charizmatický, ale už aj riadne pupkatý šesťdesiatnik.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pierce BrosnanJames Bond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu