Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pierce Brosnan zdrvený zo smrti dcéry: Rakovinové prekliatie v rodine!

Pierce Brosnan Zobraziť galériu (4)
Pierce Brosnan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Po trojročnom boji s rakovinou vaječníkov vo veku 41 rokov zomrela adoptovaná dcéra írskeho herca Piercea Brosnana (60) Charlotte. Bývalý predstaviteľ Jamesa Bonda to prezradil magazínu People. Jej matka Cassandra Harris tiež zomrela na rakovinu vaječníkov, ktorú jej diagnostikovali v roku 1987. Smutná je, že táto istá choroba zabila aj jej matku.

"Moja drahá dcéra Charlotte Emily 28. júna o druhej popoludní odišla na večný odpočinok, keď podľahla rakovine vaječníkov. Bol pri nej manžel Alex, deti Isabella a Lucas a bratia Christopher a Sean," uviedol herec. "Charlotte s rakovinou bojovala ušľachtilo, ľudsky, odvážne a dôstojne. Naše srdcia ťaží strata nášho krásneho dievčatka. Modlíme sa za ňu a za to, aby bol čoskoro dostupný liek na túto mizernú chorobu," dodal. Brosnan si Charlotte s bratom Christopherom adoptoval po tom, ako v roku 1986 zomrel ich otec Dermot Harris.

Charlottina matka Cassandra Harris tiež zomrela na rakovinu vaječníkov, ktorú jej diagnostikovali v roku 1987. Podľahla jej v roku 1991, teda v čase, keď bola vydatá za Brosnana. Vtedy mala 43 rokov. Táto choroba zabila aj jej matku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu