Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska z Pobrežnej hliadky je vypapaná bacuľka... A kilá pribúdajú!

Nicole Eggert zo seriálu Pobrežná hliadka stále bojuje s nadváhou. Zobraziť galériu (5)
Nicole Eggert zo seriálu Pobrežná hliadka stále bojuje s nadváhou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nedarí sa jej! Hoci Nicole Eggert (40) bojuje proti tukovým vankúšom všemožnými silami, ručička váhy sa smerom nadol u nej akosi nehýbe. O vyšportovanom a sexi tele záchranárky spred dvadsiatich rokov dnes môže už iba snívať. Na ulici pripomína zanedbanú ženu v domácnosti s poriadnou nadváhou.

Rodičovstvo jej dáva poriadne zabrať! Odkedy Nicole Eggert priviedla na svet svoju druhú ratolesť, ubehol už takmer rok. Aj napriek tomu sa však plavovláska prebytočných kilogramov nezbavila. S robustnou postavou sa už navyše takmer vôbec neupravuje. Na rodinných nákupoch by ste v nej televíznu hviezdu zaručene nespoznali.

Obtiahnuté legíny, voľné sivasté tričko, vlasy zopnuté gumičkou a žiaden mejkap – v takomto ležérnom outfite sa herečka nedávno rútila z miestneho supermarketu. Pocit pohodlia jej zazlievať síce nemožno, na rozkysnutej figúre by však rozhodne mala popracovať. Turistika s dcérkou na chrbte spred niekoľkých mesiacov jej na vyformovanie tela očividne nestačí.

Či sa Nicole ešte niekedy aspoň priblíži k postavičke ako lusk v červených plavkách, je zatiaľ otázne. Veľké pochopenie našla najmä u matky, ktorá je vo vyjadreniach na jej adresu nezvyčajne zhovievavá: „Na komkoľvek inom by priberanie nebolo také nápadné ako na nej.“ Isté ale je, že so súčasnými krivkami sa dvojnásobná matka pred kamery tak skoro nevráti.

Tip: Vysielajú ešte niekde seriál Pobrežná hliadka? Zistite na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu